Ηλεκτρικά/Plug-in υβριδικά: Οι ταξινομήσεις όλων των μοντέλων στην Ελλάδα

Τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην χώρα μας και έχει πλέον ενδιαφέρον να δούμε ποιες είναι οι πωλήσεις ανά μοντέλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στην πρίζα είναι μία… σχετικά νέα πραγματικότητα για την χώρα μας και κερδίζουν διαρκώς έδαφος. Αξίζει να αναφέρουμε πως Plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά έχουν πλέον μερίδιο 5,43% καθώς έχουν ταξινομηθεί συνολικά 1.828 αυτοκίνητα από την αρχή του έτους μέχρι και το τέλος Απριλίου.

Πάμε όμως να δούμε τι γίνεται όσον αφορά τα μοντέλα. Στην πρώτη θέση διατηρήθηκε για το πρώτο τετράμηνο η Tesla, με το Model 3, το οποίο και για τον Απρίλιο ταξινόμησε τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με 26 μονάδες, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το VW ID. 3 με 19 ταξινομήσεις και στην τρίτη θέση το Peugeot 208 με 17 μονάδες.

Από πλευράς plug-in υβριδικών τώρα, στην πρώτη θέση για το πρώτο τετράμηνο του 2021 (και δεύτερη θέση γενικής, σύμφωνα πάντοτε με τα νούμερα που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ) βρίσκεται το Volvo XC40 PHEV με 168 ταξινομήσεις. Την πρωτιά για τον Απρίλιο όμως τόσο όσον αφορά τα PHEV όσο και γενικότερα τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα κατέκτησε η Mercedes GLA με 52 ταξινομήσεις (στην γενική κατάταξη τετραμήνου είναι τέταρτη με 104 ταξινομήσεις).

Για να μην σας κουράζουμε όμως με λόγια… δείτε τους πίνακες που ακολουθούν με όλες τις ταξινομήσεις των ηλεκτρικών και Plug-in Υβριδικών της ελληνικής αγοράς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.