Ηλεκτρικό Audi Sport Quattro; Η αναγέννηση του θρύλου με 800 ίππους!

Δεν πρόκειται απλά για κάποια ψηφιακή απεικόνιση! Το αμιγώς ηλεκτρικό Audi Sport Quattro είναι γεγονός και εκτοξεύεται στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν βλέπουμε τέτοιου είδους αυτοκίνητα, το μυαλό μας πηγαίνει σε ψηφιακά σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Το εικονιζόμενο Audi Sport Quattro είναι αμιγώς ηλεκτρικό, αποδίδει πάνω από 800 ίππους και θα διατεθεί σε 30 αντίτυπα.

Audi Sport Quattro: Το αυτοκίνητο που άλλαξε την ιστορία της Audi (+video) 

Πρόκειται για το «E-Legend EL1», το πρώτο προϊόν μία νέας εταιρείας που ανήκει στον Marcus Holzinger, πρώην υπάλληλο της Audi στο τμήμα σχεδίασης. Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αντλεί έμπνευση από τον θρύλο του παρελθόντος και τα κοινά στοιχεία που συναντάμε είναι αρκετά. Ενδεικτικά, υπάρχει παρόμοιο φούσκωμα και αεραγωγοί επάνω στο καπό, διευρυμένο μετατρόχιο στον πίσω άξονα, αλλά και κοινή αεροτομή με το μοντέλο του παρελθόντος.

Βέβαια, εννοείται ότι υπάρχουν και τα φουτουριστικά στοιχεία που παραπέμπουν σε ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ασφαλώς οι κάμερες που έρχονται να αντικαταστήσουν τους τυπικούς καθρέφτες και τα led φωτιστικά σώματα. Το εσωτερικό από την άλλη φαίνεται μίνιμαλ αισθητικής, με ένα τριάκτινο τιμόνι να έρχεται από το παρελθόν και δύο ψηφιακές οθόνες να υπενθυμίζουν ότι βρισκόμαστε στο 2021.

Εννοείται ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται κάτω από το αμάξωμα, εκεί που υπάρχουν τρία ηλεκτρικά μοτέρ (ένα στον εμπρός άξονα, δύο στον πίσω) και εκτοξεύουν την ισχύ στους 816 ίππους. Κάπως έτσι, οι δημιουργοί του project ανακοινώνουν ότι το αμάξωμα των 1.680 κιλών επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα μέσω σε μόλις 2,8 δλ., ενώ τα 200 χλμ./ώρα έρχονται σε λιγότερα από 10 δλ.

Η εταιρεία E-Legend γνωστοποίησε ότι το αμιγώς ηλεκτρικό Audi Sport Quattro θα διατεθεί σε μόλις 30 μονάδες και κόστος απόκτησης θα ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ. Αργότερα, πέρα από το EL1, η γερμανική φίρμα θα δημιουργήσει το επίσης ηλεκτρικό EL2 με στοιχεία που θα παραπέμπουν στη Lancia Stratos HF Stradale.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.