Ηλεκτρικό crash test: VW ID.6 Crozz vs Tesla Model Y (+video)

Δείτε σε video το μετωπικό crash test 64 χλμ./ώρα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων VW ID.6 και Tesla Model Y και πως συμπεριφέρθηκαν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
crash test tesla model y

Tesla Model Y και Volkswagen ID.6 Crozz, αυτή την στιγμή είναι αυτή την στιγμή από τα πιο hot ηλεκτρικά μοντέλα στην Κίνα και όπως είναι λογικό πολλά λέγονται για αυτά και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

Μάλιστα, στο κανάλι του youtube «Car Crash Test» πήγαν την σύγκριση ακόμη… παραπέρα καθώς τα έφεραν αντιμέτωπα σε μετωπική σύγκρουση. Έκαναν λοιπόν το απόλυτο συγκριτικό μέχρι τελικής πτώσης, ανάμεσα στα δύο μοντέλα. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, η μετωπική σύγκρουση έγινε με 64 χλμ./ώρα και όπως φαίνεται και τα δύο αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, χωρίς παρόλα αυτά να πάθει κάτι σοβαρό η καμπίνα ή οι μπαταρίες.

Πρόβλημα ωστόσο υπήρξε στο Tesla Modeyl Y καθώς στράβωσε η κολόνα του αμαξώματος στην πλευρά του οδηγού, κάτι που εμπόδισε την πόρτα του οδηγού να ανοίξει, ενώ επηρέασε ελαφρώς και το άνοιγμα της πόρτας της πίσω πόρτας, πάντα από την πλευρά του οδηγού. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως και στα δύο αυτοκίνητα τα γόνατα των οδηγών είχαν επαφή με το ταμπλό χαμηλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr