Ηλεκτρικό MINI John Cooper Works. Έρχεται!

Σπορ έκδοση John Cooper Works με καυτές ηλεκτρικές επιδόσεις εξελίσσει η MINI, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής εταιρίας.

Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό MINI John Cooper Works

Τις δυναμικές επιδόσεις και συμπεριφορά που φέρουν οι εκδόσεις John Cooper Works με τους ηλεκτρικούς κινητήρες θέλει να συνδυάσει η MINI, με στόχο τη διασκεδαστική οδήγηση χωρίς παράλληλα να επιβαρύνεται το περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο MINI Countryman (+τιμές/εκδόσεις)

Η βρετανική εταιρία που βρίσκεται επίσης στο δρόμο του εξηλεκτρισμού της γκάμας της προχώρησε σε επίσημη σχετική ανακοίνωση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “προετοιμάζει τώρα το επόμενο βήμα στην εξέλιξη ηλεκτρικών μοντέλων John Cooper Works.”

“Με το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, έχουμε αποδείξει πόσο καλά μπορεί να συνδυαστεί η διασκεδαστική οδήγηση, το σήμα κατατεθέν της μάρκας, με την ηλεκτροκίνηση”, δήλωσε ο Bernd Körber, Επικεφαλής της μάρκας MINI. “Τώρα ήρθε η ώρα να μεταφέρουμε το πάθος της John Cooper Works για υψηλές επιδόσεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. Γι’ αυτό δουλεύουμε συστηματικά πάνω στην ανάπτυξη νέων φιλοσοφιών για ηλεκτρικά μοντέλα John Cooper Works”, συμπλήρωσε ο Körber με τη βρετανική εταιρία να ξεκαθαρίζει επίσης πως μοντέλα JCW με συμβατικούς κινητήρες θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη γκάμα της, ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες και επιθυμίες.

Διαβάστε επίσης: Γερμανικός οίκος βελτίωσε το ισχυρότερο MINI παραγωγής

Φυσικά σε αυτό το σημείο η MINI δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ηλεκτρικό John Cooper Works, πέρα από ένα σετ φωτογραφιών με ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο. Στο εν λόγω μοντέλο που φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, διακρίνεται η πλήρως καλυμμένη εμπρός μάσκα, ενώ πίσω η απόληξη της εξάτμισης που πλαισιώνεται κανονικά από τον διαχύτη, λάμπει δια της απουσίας της…

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr