Ηλεκτρικό πατίνι BMW

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι πλέον μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, καθώς αποτελεί το νέο trend στις αστικές μετακινήσεις και η BMW είναι αποφασισμένη να παίξει... δυνατή μπάλα.

Βρείτε μας στο

Η BMW είναι μία μάρκα η οποία ενδιαφέρεται για κάθε είδους μεταφορικό μέσο και δεν περιορίζεται σε αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες. Στο παρελθόν έχει παρουσιάσει μερικά κορυφαία ποδήλατα εξάλλου, ενώ πλέον έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για το νέο της ηλεκτρικό πατίνι.

Το ηλεκτρικό πατίνι της BMW είναι προϊόν συνεργασίας της γερμανικής μάρκας με την Micro Mobility Systems AG και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του Φθινοπώρου με τιμή στα 799 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ίδια η μάρκα στην δημοσιότητα, το ηλεκτρικό πατίνι της, το οποίο ονομάζεται E-Scooter, μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 20 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του ανέρχεται στα 12 χιλιόμετρα. Η φόρτισή του από την άλλη διαρκεί δύο ώρες από κανονική, οικιακή πρίζα.

Στα επιμέρους χαρακτηριστικά του, συναντάμε φως εμπρός και πίσω αλλά και δύο φρένα, ένα για τον εμπρός τροχό και ένα για τον πίσω. Μάλιστα, ο μηχανισμός του επιτρέπει την εύκολη αναδίπλωσή του, κάτι που κάνει τη μεταφορά του πανεύκολη ακόμη και σε ένα πολυσύχναστο βαγόνι του μετρό.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr