Ηλεκτρικό πατίνι προκάλεσε σοβαρό τρακάρισμα (+video)

Τα πατίνια και η χρήση τους έχει αυξηθεί ραγδαία και δυστυχώς οι χρήστες τους δεν φαίνεται να κατανοούν την επικινδυνότητά τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Οι “χειριστές” ή “αναβάτες” αν θέλετε ηλεκτρικών πατινιών πρέπει να κατανοήσουν πως όταν κυκλοφορούν στον δρόμο, οφείλουν να υπακούν στον Κ.Ο.Κ.
Εκτός αυτού όμως, πρέπει να κατανοήσουνε, πως δεν γίνεται να συμπεριφέρονται σαν πεζοί όποτε τους βολεύει και σαν… μηχανοκίνητα όποτε τους συμφέρει. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους άλλους χρήστες του δρόμου και να επιφέρει χάος.
Αυτό ακριβώς συνέβη και στο video που ακολουθεί, στο οποίο θα δούμε τον οδηγό ενός ηλεκτρικού πατινιού να προκαλεί ένα σοβαρό τροχαίο, όταν αποφάσισε να διασχίσει τις διαβάσεις, περνώντας ανάμεσα από αυτοκίνητα. Το λάθος του ήταν πως ενώ περνά από την διάβαση στην πρώτη περίπτωση, βλέπει ένα αυτοκίνητο να κάνει δεξιά στροφή.
Αντί να περάσει στο πεζοδρόμιο, όπως θα έκανε ένας πεζός και έπειτα να διασχίσει την επόμενη διάβαση, αποφάσισε να το κόψει… δεξιά. Έτσι, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που ακολουθούσε δεν μπόρεσε να τον δει (ούτε να υπολογίσει σε καμία περίπτωση πως θα βρισκόταν κάποιος σε εκείνο το σημείο).
Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει τον χειριστή του ηλεκτρικού πατινιού και να καταλήξει στον τοίχο καταστήματος. Ευτυχώς κανείς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Δείτε πιο κάτω το video και αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό scooter, καλό θα είναι να το έχετε ως παράδειγμα προς αποφυγή.
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr