Ηλεκτρικό το νέο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022

Το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5 ήταν το αυτοκίνητο που απέσπασε τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2022, χωρίς να σταματήσει εκεί..

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyndai Ioniq 2022 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022

Έχοντας ήδη μια σειρά από βραβεία στην τροπαιοθήκη του το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5 κατάφερε να διακριθεί και στον θεσμό World Car Awards (WCA), με την επιτροπή των πάνω από 100 κριτών να του απονέμει το βραβείο World Car of the Year για το 2022.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα στην Ελλάδα: Η μάρκα αυτοκινήτου με την πιο θετική ανταπόκριση στα social media

Στο θεσμό WCA, που κλείνει φέτος 18 χρόνια, το Hyundai Ioniq 5 δεν σταμάτησε μόνο στο κορυφαίο βραβείο, με το crossover της κορεάτικης εταιρείας να παίρνει επίσης τα βραβεία World Electric Vehicle of the Year και World Car Design of the Year, με το πρώτο να απονέμεται μόνο σε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και το δεύτερο να αφορά στον τομέα της σχεδίασης, ανεξάρτητα από την κατηγορία που ανήκει το αυτοκίνητο.


Το Ioniq 5 βραβεύτηκε από μια κριτική επιτροπή 102 δημοσιογράφων του Ειδικού Τύπου από 33 χώρες και είχε “απέναντι” του άλλα 27 ανταγωνιστικά μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2021.

Hyndai Ioniq 2022 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022

“Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή η κατάκτηση αυτών των σημαντικών βραβείων, τα οποία αναγνωρίζουν το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων και των συνεργατών μας στην Hyundai Motor Company. Το όραμά μας είναι να επιτύχουμε την «Πρόοδο για την Ανθρωπότητα» και αυτή η διάκριση θα ενδυναμώσει τη δέσμευσή μας να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα” δήλωσε σχετικά ο Jaehoon Chang, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Motor Company.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το κορεάτικο 1.600άρι SUV με 4κίνηση, 7άρι DCT και 198 PS

Για “Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, η κριτική επιτροπή επέλεξε το Ioniq 5 από μια αρχική λίστα 11 οχημάτων και στη συνέχεια μεταξύ τριών φιναλίστ. Για να διαγωνισθούν σε αυτή την κατηγορία, τα οχήματα πρέπει να κινούνται αποκλειστικά από έναν ή περισσότερους ηλεκτροκινητήρες, να παράγονται τουλάχιστον 5.000 μονάδες ετησίως και να έχουν πωληθεί σε τουλάχιστον δύο μεγάλες αγορές και δύο ηπείρους στο διάστημα μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και της 30ης Μαρτίου 2022.

Επίσης, για το “Παγκόσμιο Βραβείο Αυτοκινητιστικής Σχεδίασης της Χρονιάς”, η ομάδα έξι (6) ειδικών από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ επέλεξε το Ioniq 5 ανάμεσα στους υποψήφιους που διαγωνίστηκαν. Η επιτροπή εξέτασε κάθε όχημα με βάση το στιλ και την καινοτομία που ξεπερνά τα καθιερωμένα όρια.

Το Ioniq 5 είναι το πρώτο μοντέλο της αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα ομώνυμης μάρκας των Κορεατών. Βασίζεται στην “προσαρμοζόμενη” πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP), η οποία προσφέρει δυνατότητες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 800 V για φόρτιση 10% έως 80% σε μόλις 18 λεπτά και πολύ ευρύχωρο εσωτερικό.

Όταν το Ioniq 5 φέρει σύστημα κίνησης με μετάδοση στους δύο τροχούς (2WD) και μπαταρία έως 74 kWh, η μέγιστη αυτονομία οδήγησης με μία μόνο φόρτιση είναι 480 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του συστήματος περιλαμβάνεται και η τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L) αλλά και προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης του οδηγού.

Η Hyundai σχεδιάζει να παρουσιάσει 17 νέα ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2030, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων της πολυτελούς μάρκας Genesis και στοχεύει να αυξήσει τις ετήσιες παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων σε 1,87 εκατομμύρια μονάδες έως το 2030.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.