Ήπια υβριδικό μοτέρ για το ελληνικό best seller – Οι τιμές και οι εκδόσεις του

Για πρώτη φορά, το περσινό best seller της ελληνικής αγοράς αποκτά ήπια υβριδική έκδοση με ισχύ 100 και 136 ίππων. Δείτε πόσο κοστίζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Η περασμένη χρονιά ολοκληρώθηκε με το Opel Corsa να κατακτά τον τίτλο του best seller της χρονιάς ανεξαρτήτου κατηγορίας. Πρόσφατα, σας είχαμε ενημερώσει ότι αναμενόταν η έλευση της ήπια υβριδικής έκδοσης του γερμανικού μοντέλου και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα.

Κάτω από το καπό της εν λόγω έκδοσης συναντάμε ένα τρικύνδρο μοτέρ βενζίνης με χωρητικότητα 1,2 λτ. με ισχύ είτε 100, είτε 136 ίππων (μέγιστη ροπή 205 Nm ή 230 Nm αντίστοιχα από τις 1.750 σ.α.λ. αντίστοιχα). Οι κινητήρες είναι νέοι και αναπτύχθηκαν ειδικά για υβριδική εφαρμογή. Η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν με έξι σχέσεις, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 28 ίππους.

Συγκριτικά με το “συμβατικό” Opel Corsa που φέρει 8άρι αυτόματο, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει πως εξοικονομείται περίπου 1 λτ./100 χλμ. Αυτό πρακτικά σημαίνει μία μείωση κατά 15% στην κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, το Opel Corsa Hybrid είναι σε θέση να κινείται πλήρως ηλεκτρικά για έως και ένα χιλιόμετρο υπό χαμηλές απαιτήσεις ροπής.


Για βέλτιστη απόδοση, οι νέοι κινητήρες λειτουργούν στον κύκλο καύσης Miller, ενώ το σύστημα υπερπλήρωσης είναι μεταβλητής γεωμετρίας. Όσο για την μπαταρία ιόντων λιθίου 48V με χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα 432 Wh, αυτή είναι τοποθετημένη κάτω από το μπροστινό αριστερό κάθισμα. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις τιμές για την ελληνική αγορά:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.