Ήρθαν οι νέες Vespa Racing Sixties. Δείτε τις τιμές τους

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Piaggio ανακοίνωσε την άφιξη αλλά και τις τιμές της νέας σειράς Vespa Racing Sixties αλλά και της σειράς Wotherspoon.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Piaggio Vespa σειρά Racing Sixties

Η Piaggio ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την δημιουργία της νέας σειράς “Racing Sixties” για τις Vespa για την οποία σας ενημερώσαμε πρόσφατα. Οι νέες εκδόσεις των διάσημων scooters της ιταλικής εταιρίας είναι πλέον διαθέσιμες και στην Ελλάδα, όπως και οι εκδόσεις “Wotherspoon” που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον ανερχόμενο Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Sean Wotherspoon. Να σημειωθεί ότι οι σειρές των νέων εκδόσεων Vespa συνοδεύονται και από επίσημα αξεσουάρ τα οποία έχουν να κάνουν τόσο με το μοντέλο Vespa όσο και με τον αναβάτη της.

Διαβάστε επίσης: Νέα σειρά Vespa Racing Sixties

Τα μοντέλα Racing Sixties φέρουν χρώματα και γραφικά εμπνευσμένα από τους αγώνες της 10ετίας του ’60, μια αγωνιστική περίοδος όπου κυριαρχούσε σύμφωνα με τους Ιταλούς, πέρα από την ταχύτητα και μια απαράμιλλη κομψότητα στη σχεδίαση των αγωνιστικών, κομψότητα που αφορούσε και τους αγωνιζόμενους.


Οι τιμές των νέων εκδόσεων Vespa έχουν ως εξής:

Vespa Sprint Racing Sixties 50: 3.500 ευρώ
Vespa Sprint Racing Sixties 125: 4.620 ευρώ
Vespa Sprint Racing Sixties 150: 4.720 ευρώ
Vespa GTS Super Racing Sixties 125: 4.230 ευρώ
Vespa GTS Super Racing Sixties 300: 4.840 ευρώ
Vespa Primavera Sean Wotherspoon 50: 3.990 ευρώ
Vespa Primavera Sean Wotherspoon 125: 4.240 ευρώ
Vespa Primavera Sean Wotherspoon 150: 4.340 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]