Ίσως το Audi TT πρώτης γενιάς με τα λιγότερα χλμ. – Δείτε πόσο πωλείται

Ένα πραγματικά ιδιαίτερο Audi TT πρώτης γενιάς πωλείται αυτή τη στιγμή! Δείτε πόσο κοστίζει και πόσα χλμ. έχει "γράψει" σε 17 ολόκληρα χρόνια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi TT

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε από το εργοστάσιο το τελευταίο Audi TT. Αυτή τη φορά, όμως, θα σας παρουσιάσουμε έναν από τα Audi TT πρώτης γενιάς που πιθανόν να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, διατηρείται σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση και το εκπληκτικό στοιχείο είναι πως έχει διανύσει μόλις 580 μίλια, δηλαδή 933 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι πέρασε σχεδόν όλη του την μέχρι τώρα ζωή κλεισμένο σε κάποιο γκαράζ.

Βγήκε από το εργοστάσιο το 2006 και μέχρι σήμερα παρέμεινε στα χέρια ενός ιδιοκτήτη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο γνωστός 20βάλβιδος, turbo κινητήρας του ομίλου, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 190 ίππους και “συνεργάζεται” με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων.


Παρά την ηλικία του, το συγκεκριμένο Audi TT διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα. Για παράδειγμα, δεν απουσιάζουν οι εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, τα θερμαινόμενα καθίσματα και ο αυτόματος κλιματισμός. Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι το αυτοκίνητο είναι εμπροσθοκίνητο, οπότε θα πρέπει να αγνοήσετε τα σηματάκια “Quattro”.

Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αγγίζει τις 26.950 λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 31.000 ευρώ, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική αγγελία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.