Ιταλία: Αντί για νόμισμα έριξε στο σιντριβάνι… το Opel Corsa της! (+video)

H 58χρονη γυναίκα μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και η κατάληξη ήταν αυτή που θα δείτε στο video. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Συνηθίζεται στα σιντριβάνια να πετάμε νομίσματα για καλή τύχη! Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, η 58χρονη Ιταλίδα έριξε στο σιντριβάνι το αυτοκίνητό της. Για καλή της τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως επιβεβαιώθηκε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πλέον, όμως, το επίτευγμά της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Viral video: Το ελληνικό τροχαίο ατύχημα των 7 εκατ. προβολών

Το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα στο σιντριβάνι Fontana di Proserpina, το οποίο αποτελεί αξιοθέατο στο νησί της Σικελίας. Το δημιούργημα του γλύπτη, Giulio Moschetti, στέκεται στο σιντριβάνι για περισσότερο από έναν αιώνα, μιας και χρονολογείται στο 1904. Ωστόσο πρόσφατα, “απειλήθηκε” από αυτό το Opel Corsa.


Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποια ζημιά στο γλυπτό. Αντιθέτως, στο αυτοκίνητο σίγουρα η ζημιά είναι σοβαρή. Όπως και να ‘χει, σημασία έχει ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, τόσο για την γυναίκα οδηγό, όσο και για τους παρευρισκόμενους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.