Ιταλία: Σχεδόν στο… μηδέν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Απρίλιο

Πραγματικά πρωτοφανής ήταν η πτώση στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Απρίλιο στην Ιταλία που κινήθηκαν σχεδόν σε μηδενικά επίπεδα, ελέω κορωνοϊού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ευρώπη έρευνα τιμών

Η πολύπαθη Ιταλία είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Τα νούμερα ωστόσο που μας έρχονται για τον Απρίλιο θα μπορούσαν να αντιστοιχούν σε χώρα που κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. με τον κορωνοϊό να προκαλεί ουσιαστικά πρωτοφανή καθίζηση στην ιταλική αγορά.

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του oilprice που επικαλείται στοιχεία του ευρωπαϊκού Automotive News, τον περασμένο Απρίλιο οι ταξινομήσεις στην Ιταλία εκτιμάται ότι κινήθηκαν σε… τετραψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα ταξινομήθηκαν 2.182 αυτοκίνητα, έναντι 107.930 αυτοκινήτων τον αντίστοιχο μήνα του 2019 με την πτώση να φτάνει στο 98%- 97.55% σύμφωνα με το Reuters. Τα επίσημα στοιχεία του ACEA για τον περσινό Απρίλιο κάνουν ωστόσο λόγο για 174.412 ταξινομήσεις. Οπότε αν το παραπάνω νούμερο επισημοποιηθεί έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη μεγαλύτερη πτώση.

Να σημειωθεί ότι το Μάρτιο, οι πωλήσεις στη γειτονική χώρα σημείωσαν πτώση της τάξης του 85% έναντι του ίδιου μήνα της προηγούμενης χρονιάς με τις εκθέσεις αυτοκινήτου να κλείνουν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου στην Ιταλία έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν ξανά από τις 4 Μαΐου και οι κατασκευαστές έχουν ήδη ζητήσει από την ιταλική κυβέρνηση τη λήψη απαραίτητων μέτρων για την επανεκκίνηση της αγοράς.

Ανάλογη εικόνα, ίσως όχι σε τέτοιο βαθμό, αναμένεται να παρουσιάσουν και οι υπόλοιπες μεγάλες αγορές της Ευρώπης, όπως η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία που έκλεισαν επίσης τις αντιπροσωπείες τους.

Πηγή: oilprice.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr