Ιταλία: Το περιπολικό Lamborghini, τα 300 χλμ./ώρα και η μεταφορά μοσχεύματος

Ταξιδεύοντας με 300 χλμ./ώρα για την μεταφορά μοσχεύματος! Ταξίδι "αστραπή" με μία Lamborghini Huracan έκανε η αστυνομία διανύοντας 600 χλμ. σε περίπου δύο ώρες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μεταφορά μοσχεύματος

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η ζωή ενός ανθρώπου μπαίνει πάνω από νόμους και όρια ταχύτητας. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση με την επιχείρηση “μεταφορά μοσχεύματος”. Ο οδηγός της Lamborghini Huracan διένυσε σχεδόν την μισή Ιταλία με ταχύτητα που άγγιζε τα 300 χλμ./ώρα.

Όπως αναφέρει η σχετική δημοσίευση του μητροπολιτικού νοσοκομείου “Niguarda”, η μεταφορά μοσχεύματος έγινε σε απόσταση 600+ χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: “Μεταμόσχευση με… 300 χλμ./ώρα. Το σούπερ αυτοκίνητο μάρκας Lamborghini Huracan της αστυνομίας ολοκλήρωσε μεταφορά νεφρού σε χρόνο ρεκόρ και σε απόσταση μεγαλύτερη των 600 χλμ.”

Πράγματι, η απόσταση από το νοσοκομείο “Niguarda” μέχρι το Λάτσιο αγγίζει τα 635 χλμ. και σύμφωνα με τους ψηφιακούς χάρτες της Google απαιτούνται περίπου 6 ώρες και 45 λεπτά για την ολοκλήρωση του ταξιδιού. Τα ιταλικά μέσα, ωστόσο, αναφέρουν πως το ταξίδι μεταφοράς νεφρού ολοκληρώθηκε σε περίπου δύο ώρες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η ειδικά διαμορφωμένη για τέτοιου είδους περιστατικά Lamborghini Huracan κινήθηκε με μέση ταχύτητα που βρίσκεται κοντά στα 300 χλμ./ώρα.


Την αποστολή χαιρέτησε με ανάρτησή της και η Σύμβουλος Ευημερίας της Περιφέρειας της Λομβαρδίας, Letizia Moratti, η οποία έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook: “Οι ικανότητες και η ετοιμότητα από τη μια πλευρά, η εξέλιξη του κινητήρα από την άλλη. Το αποτέλεσμα; Μία ζωή σώθηκε με την αφαίρεση νεφρού από ζωντανό δότη. Ευχαριστίες σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση”. Πατήστε εδώ για να δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή: milanotoday.it

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.