Ιταλικός εμφύλιος: Alfa Romeo Giulia GTA vs Quadrifoglio (Video)

Τελικά η ακριβότερη Alfa Romeo Giulia GTA δικαιολογεί τα σαφώς περισσότερα χρήματα που κοστίζει σε σχέση με την Quadrifoglio, ακόμη και σε μια "τυπική" κόντρα στην ευθεία;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia GTA vs Giulia Quadrifoglio 2022

Ένα ακόμη διασκεδαστικό video έγινε πραγματικότητα από τους συντελεστές του καναλιού carwow στο YouTube, ένα video που φέρνει αντιμέτωπα δύο αδελφά μοντέλα, με μεγάλες ωστόσο διαφορές μεταξύ τους, την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και την εξωτική Giulia GTA.

Δείτε επίσης: Ένα Land Rover Defender φέρνει ακόμη… τούμπες! (+video)

Στη χώρα μας το κόστος της Giulia GTA είναι ελαφρώς υπερδιπλάσιο σε σχέση με το αντίτιμο που καλείται να πληρώσει κανείς για να κάνει δική του μια Giulia Quadrifoglio αφού η τιμή της πρώτης φτάνει στα 247.000 ευρώ, ενώ της δεύτερης ξεκινά από τα 121.000 ευρώ.

Alfa Romeo Giulia GTA vs Giulia Quadrifoglio 2022

Οι μόλις 30 ίπποι που χωρίζουν χωρίζουν τους δύο twin turbo V6 των 2,9 λίτρων σίγουρα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή τη διαφορά. Ωστόσο μεγάλο μέρος της διαφοράς των χρημάτων δικαιολογείται από την τεράστια διαφορά που παρουσιάζει το βάρος των δύο ιταλικών σπορ σεντάν με την Quadrifoglio που πρωταγωνιστεί στο video να ζυγίζει 1.680 κιλά και την GTA να βρίσκεται 140 κιλά χαμηλότερα στα 1.540 κιλά.

Δείτε επίσης: Η ζωή του Ferruccio Lamborghini γίνεται ταινία (+video)

Βέβαια η περιορισμένης παραγωγής Giulia GTA δεν φτιάχτηκε για να πηγαίνει μόνο ευθεία, όπως άλλωστε και η Quadrifoglio, με την αεροδυναμική απόδοση της πρώτης να έχει βελτιωθεί σε συνεργασία και με την Sauber και αυξάνει την κάθετη δύναμη που ασκείται όσο ανεβαίνει η ταχύτητα, με στόχο τη διασκέδαση στις στροφές.

Αεκετά όμως με τη θεωρία! Πάμε να δούμε τι κάνει η Giulia Quadrifoglio απέναντι στην GTA με την ελαφρώς μεγαλύτερη ισχύ και το σημαντικά χαμηλότερο βάρος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.