Ένα Land Rover Defender φέρνει ακόμη… τούμπες! (+video)

Η απροσεξία δύο οδηγών έφερε ένα Defender σε… δύσκολη θέση, να διαγράφει μία τρελή πορεία γεμάτη τούμπες, ευτυχώς όχι με δυσάρεστη κατάληξη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Land Rover Defender

Ένα βίντεο που ανέβηκε σε κανάλι του YouTube, στο οποίο ένας χρήστης έχει τοποθετήσει κάμερα στο εμπρός παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, κατέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό. Κάποια στιγμή και ενώ κινείται στον αυτοκινητόδρομο του Ορλάντο, ένας προπορευόμενος οδηγός ενός Mazda CX-5 κάνει μία κίνηση ματ.

Ο ιδιοκτήτης του CX-5 οδηγούσε στη μεσαία λωρίδα όταν την τελευταία στιγμή αποφάσισε να πάρει την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου προς τα δεξιά. Δεξιά από το Mazda, υπήρχε μία νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του CX-5 να επιταχύνει και να κόψει απότομα δεξιά.
Την ίδια όμως στιγμή, ένας άλλος οδηγός ενός Land Rover Defender, προσπερνούσε με όχι και τόσο νόμιμο τρόπο τους πάντες από δεξιά, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν ο οδηγός του Defender έφτασε στο σημείο που βρισκόταν το Mazda, η -πλάγια- σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και ο «χορός» για το μοντέλο της Land Rover μόλις ξεκινούσε.

Η γωνία της σύγκρουσης έκανε το Defender να “πετάξει” κυριολεκτικά στον αέρα, με το Mazda να λειτουργεί ως «ράμπα». Το αποτέλεσμα ήταν το Defender να τουμπάρει αρκετές φορές, εκτοξεύοντας συντρίμμια προς όλες τις κατευθύνσεις! Το SUV “πέταξε” ακόμη και πάνω από τον τσιμεντένιο τοίχο που χώριζε τον αυτοκινητόδρομο, καταλήγοντας στην άλλη πλευρά.


Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός και οι επιβάτες του Defender απομακρύνθηκαν με ελαφρά τραύματα, δείχνοντας τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας των σύγχρονων οχημάτων.

Τα SUV προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, όμως, όσο πιο ψηλό είναι ένα όχημα, τόσο πιο ψηλό είναι το κέντρο βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να τα κάνει πιο επιρρεπή σε ατυχήματα ανατροπής όπως αυτό. Ωστόσο, το πλαίσιο του Land Rover διατήρησε ανέπαφη την καμπίνα παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από κάθε πλευρά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.