Και μετά ήρθε το σπίτι που… πάει παντού!

Μπορεί τώρα να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά εδώ που έχει φτάσει η τεχνολογία αυτό το σπίτι με πόδια που ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του μάλλον έχει μια θέση στο μέλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Το σπίτι που πάει παντού

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα με αυτόνομα συστήματα οδήγησης, δίποδα και τετράποδα ρομπότ που εκτελούν διάφορες εργασίες, συστήματα παραγωγής ενέργειας που χρησιμοποιούν κυψέλες υδρογόνου. Πριν από 30 χρόνια, όλα τα παραπάνω τα θαυμάζαμε στις ταινίες του Holllywood και τώρα όλα βρίσκονται… ανάμεσα μας!

Mosphera: Το ηλεκτρικό scooter-πατίνι των κομάντο! (+video)

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η ιστορία αυτού εδώ του μικρού σπιτιού που πηγαίνει την έννοια του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου στο επόμενο επίπεδο με τις περισσότερες από τις τεχνολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν σε θεωρητικό επίπεδο για την δημιουργία του να βρίσκονται ήδη στην παραγωγή.

Το μικρό… εξάποδο σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα και ένα κατοικίδιο έχει αποθηκευτικούς χώρους για ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένα ζευγάρι στις διακοπές του και από εσωτερική διαρρύθμιση… “σκίζει” κυριολεκτικά!

Το concept αποτελεί δημιουργία του Encho Enchev και φυσικά το highlight είναι τα έξι αρθρωτά πόδια που το δίνουν τη δυνατότητα να κινείται και να σκαρφαλώνει σε σημεία που φαντάζουν αδύνατα. Ο Βούλγαρος σχεδιαστής αναφέρει ότι στη σχεδίαση του περιλαμβάνονται και έξι καμάκια που εκτοξεύονται, λειτουργούν ως άγκυρες και μπορούν να σταθεροποιήσουν το σπίτι σε εντυπωσιακά σημεία.

Διαβάστε επίσης: Μια Aston Martin, να την πιείς στο ποτήρι! (+video)

Στην οροφή του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί ηλιακά πάνελ, τα οποία με τη σειρά τους αξιοποιούνται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που αποθηκεύεται σε μπαταρίες ή αξιοποιείται για την παραγωγή υδρογόνου ώστε να τροφοδοτούνται οι ηλεκτρικοί κινητήρες του. Σύμφωνα με τον δημιουργό του όλες οι διάφανες επιφάνειες που δίνουν απρόσκοπτη θέα σε όποιον βρίσκεται στο εσωτερικό χρησιμοποιούν έξυπνη τεχνολογία που τους επιτρέπει να σκουραίνουν και να χάνουν τη διαφάνεια τους, όποτε αυτό είναι θεμιτό.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για ένα όραμα από το μέλλον που έχει πολύ ενδιαφέρον και θεωρητικά θα μπορούσε να κατασκευαστεί. Θα σας αφήσουμε απλά να απολαύσετε την gallery που ετοιμάσαμε για εσάς και θα θέλαμε να μάθουμε πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.