“Καλά Χριστούγεννα” με το πλάι από την Lancia Stratos (+video)

Μοναδικά τα πλάνα, απίστευτη η μελωδία της Lancia Stratos! Δυναμώστε τον ήχο, η Ιταλίδα εύχεται "Καλά Χριστούγεννα" καταστρέφοντας τα πίσω ελαστικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Stratos

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στο κανάλι “Girardo & Co.” δημοσιεύθηκε ένα όμορφο video που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο. “Πρωταγωνίστρια” είναι μία Lancia Stratos και μας προσφέρει όμορφα πλάνα, αλλά και μια ιδιαίτερη μελωδία από τον V6 κινητήρα της.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται σπάνια Lancia Stratos σε εκπληκτική κατάσταση (+video)

Η σύντομη, χριστουγεννιάτικη ιστορία ξεκινά με έναν οδηγό Mercedes S-Class που μεταφέρει τα δώρα στο γιορτινό οικογενειακό τραπέζι. Ωστόσο το αυτοκίνητο ακινητοποιείται λόγω βλάβης και μη μπορώντας να συνεχίσει καλεί σε βοήθεια. Εκεί εμφανίζεται ο Άι Βασίλης πίσω από το τιμόνι της θρυλικής Lancia Stratos.

Μετά βίας τα δώρα “στριμώχνονται” στην οροφή και ξεκινά ένα ταξίδι “με το πλάι” σε επαρχιακούς δρόμους. Τα πολλά λόγια, όμως, είναι περιττά! Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε την μελωδία του κινητήρα που προέρχεται από την Ferrari Dino. H εταιρεία εμπορίας κλασσικών αυτοκινήτων μας εύχεται καλές γιορτές με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.