Καλάβρυτα: Γερμανοί τουρίστες ακολούθησαν το GPS και ιδού το αποτέλεσμα

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε τι συνέβη σε τέσσερις τουρίστες που αναζητούσαν την περιπέτεια ακολουθώντας το GPS. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Καλάβρυτα

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που το “κυνήγι” της περιπέτειας δεν είχε αίσιο τέλος. Τέσσερις Γερμανοί τουρίστες θέλησαν να ανακαλύψουν τις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας και λίγο έλειψε να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την ακεραιότητά τους. Ισχυρίζονται ωστόσο ότι το μόνο που έκαναν ήταν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του GPS.

Οι εικόνες που βλέπετε μας έρχονται από τα Καλάβρυτα και, πιο συγκεκριμένα, στη διαδρομή από Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων προς το χωριό Λαπαναγοί. Οι τουρίστες κατευθύνονταν με το ειδικά διαμορφωμένο για off-road καταστάσεις όχημά τους ακολουθώντας τις οδηγίες του GPS.

Ο δρόμος σταδιακά άρχισε να στενεύει, ενώ η κατάστασή του ήταν αρκετά άσχημη. Σε κανένα σημείο δεν μπορούσαν να κάνουν αναστροφή ή όπισθεν με ασφάλεια. Έτσι, επέλεξαν να συνεχίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας, μιας και σε κάποιο σημείο υποχώρησε μέρος του χωματόδρομου.


Το όχημά τους βρέθηκε να αιωρείται πάνω από χαράδρα που οδηγεί στον ποταμό Σελινούντα. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ. Καλαβρύτων και του Α.Τ. Καλαβρύτων, έδεσαν το όχημα για να μην πέσει, αλλά η ανέλκυσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Αν κρίνουμε από το όχημα, ενδεχομένως και οι ίδιοι να αποζητούσαν εκτός δρόμου περιπέτεια και να το παράκαναν. Οι ίδιοι ρίχνουν την ευθύνη στο GPS. Εμείς από την πλευρά μας, σε άγνωστες διαδρομές προτείνουμε να γίνεται κατευθείαν αναστροφή, αν δεν υπάρχει κάποιος επιβάτης που γνωρίζει καλά την περιοχή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε το GPS.

Πηγή: kalavrytanews.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.