Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς: Νέος θεσμός φέρνει τους Κορεάτες στην κορυφή

Δύο ηλεκτρικά μοντέλα με πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους, τα Hyundai Ioniq 5 και Kia EV6, είναι τα μοντέλα που απέσπασαν το νεoσύστατο τίτλο "Best Cars of the Year 2021/2022".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Best Cars of th Year 2021 νέα βραβεία αυτοκινήτου

Ο νέος θεσμός Best Cars of the Year δημιουργήθηκε στη Μ Βρετανία με στόχο να συγκεντρώσει μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές αυτοκινήτου, μηχανικούς, γνωστούς αγωνιζόμενους και δημοσιογράφους και παρουσιαστές εκπομπών αυτοκινήτου.

 Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Kia Rio 1.0 Turbo 48V 120 PS 7 DCT

Η επιτροπή του βραβείου Best Cars of the Year, για την οποία δεν μπορέσαμε να βρούμε περισσότερα στοιχεία, ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς δέκα αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα από δέκα διαφορετικούς κατασκευαστές. Το πρώτο βραβείο Best Cars of the Year που δίνει ο νέος θεσμός πήγε τελικά στα Hyundai Ioniq 5 και Kia EV6, τα οποία μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το επίσης αμιγώς ηλεκτρικό Audi E-Tron GT, με το πρώτο “συμβατικό” μοντέλο το “καυτό” Toyota GR Yaris να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση. Ένα ακόμη ηλεκτρικό SUV, η Ford Mustang Mach-E ήταν και εκείνο που έκλεισε την πρώτη πεντάδα.

Διαβάστε επίσης – Hyundai: “Δεν σταματάμε την εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικώς καύσης”

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από τα δέκα πρώτα μοντέλα, τα επτά είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ένα plug-in υβριδικό, μόλις δύο φέρουν συμβατικούς κινητήρες, ενώ το ένα από αυτά τα δύο είναι το ανανεωμένο VW Polo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.