Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ένας διάδοχος της Alfa Romeo GT

Η ιταλική εταιρεία προσανατολίζεται αυτή την στιγμή στην SUV κατηγορία! Τι θα λέγατε όμως για ένα coupe σαν την ψηφιακή Alfa Romeo GTL;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo GTL

Τα SUV παραμένουν η αγοραστική τάση αυτή την εποχή και, όπως είναι λογικό, εκεί εστιάζουν οι εταιρείες. Εξαίρεση ασφαλώς δεν αποτελεί και η Alfa Romeo, η οποία στοχεύει να διευρύνει την γκάμα της με ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο μέχρι το 2026, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό κείμενο.

Σήμα Alfa Romeo: Τι κρύβεται στις λεπτομέρειες που δεν πρόσεξες ποτέ!

Μπορεί στον άμεσο σχεδιασμό της να μην είναι ένα δίπορτο coupe σαν την Alfa Romeo GT του παρελθόντος, αλλά ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Matteo Gentile φρόντισε να μας δείξει πως θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο μοντέλο σήμερα. Πριν το δούμε, όμως, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Alfa Romeo GT ήταν το τελευταίο coupe της εταιρείας και έμεινε στην παραγωγή από το 2003 έως το 2010.

Πάμε τώρα στον επίσημο λογαριασμό του σχεδιαστή στο Instagram, ο οποίος ονομάζεται “mattegentile” και έχει να μας προσφέρει αρκετά ενδιαφέροντα σχέδια. Αυτή την φορά θα εστιάσουμε στην Alfa Romeo GTL, όπως την ονομάζει. Πρόκειται για ένα σύγχρονο coupe αμάξωμα που φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μίας Ιταλίδας.

Στο εμπρός τμήμα συναντάμε την τριγωνική μάσκα, σήμα κατατεθέν της κάθε Alfa και λεπτά LED φωτιστικά σώματα. Μεγάλες εισαγωγές αέρα βρίσκονται στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, ενώ στο καπό υπάρχουν έντονα νεύρα. Περνώντας στο πλαϊνό μέρος, βλέπουμε δύο σύγχρονα στοιχεία που δεν είναι άλλα από τις κάμερες (αντί για καθρέπτες) και τα αναδυόμενα χερούλια στις πόρτες. Τέλος, sportive αίσθηση δημιουργούν οι σκουρόχρωμες ζάντες, η διχρωμία του μυώδους αμαξώματος, αλλά και οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Πηγή: Instagram

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.