Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η Toyota Supra του μέλλοντος

Ηλεκτρική Toyota Supra με στοιχεία από την τέταρτη γενιά... και την φτερούγα εκεί ψηλά! Πώς θα φαίνεται το ψηφιακό δημιούργημα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Supra

To Toyota Supra διανύει αισίως την πέμπτη του γενιά και για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για την μελλοντική του έκδοση. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, όμως, έρχεται να μας δώσει την δική του εκδοχή για την εξηλεκτρισμένη Toyota Supra. Το αποτέλεσμα; Αναμφισβήτητα εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Μηχανικός έκανε test drive σε Toyota Supra 900 ίππων και… ιδού το αποτέλεσμα! (+video)

Όπως μπορείτε να δείτε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δημοσίευσε, η ηλεκτρική Toyota Supra διακρίνεται για το μυώδες αμάξωμά της με μεγάλο μετατρόχιο. Το αμάξωμα είναι “φουσκωμένο” χωρίς ωστόσο να φέρει έντονα νεύρα. Μπροστά υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα που είναι πολύ λεπτά, αλλά και μία μεγάλη μάσκα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πλαϊνό τμήμα, εκεί όπου φαίνονται οι ζάντες που “φιλοξενούν” κόκκινες δαγκάνες και διάτρητες δισκόπλακες. Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Εκεί, υπάρχει μία μεγάλη αεροτομή που θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τέταρτη (και για πολλούς πιο θρυλική) γενιά του μοντέλου. Τα δε φωτιστικά σώματα είναι ενωμένα, ενώ ακριβώς από κάτω βρίσκεται αναγράφεται ολογράφως το όνομα του μοντέλου.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σελίδα του δημιουργού. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας! Θα θέλατε μία αμιγώς ηλεκτρική Toyota Supra που διατηρεί την “φτερούγα” ψηλά;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.