Επίσημος επισκευαστής των Tesla στην Ελλάδα η εταιρεία…

Επίσημο μέλος του δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των Tesla έγινε η Karenta, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη σχετικής συνεργασίας με την αμερικάνικη εταιρεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla νέες μπαταρίες 2022 Panasonic

Ειδικότερα το πιστοποιημένο συνεργείο της Karenta, στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους κατόχους αυτοκινήτων Tesla μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει από μικρές επισκευές βαφής έως και μεγάλης κλίμακας εργασίες επισκευής με την έγκριση της αμερικάνικης εταιρείας.

Δείτε επίσης: Νέο Volkswagen ID. Xtreme, το πιο ακραίο ID

Το εγκεκριμένο συνεργείο της Karenta για μοντέλα Tesla βρίσκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 & Αρχαίου Θεάτρου στην Αργυρούπολη και παρέχει τη δυνατότητα υποδοχής οχήματος αδιάλειπτα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Δίνει παράλληλα την δυνατότητα ταχυφόρτισης για τα μοντέλα των Αμερικανών σε φορτιστή 180 kW.

Για επιπλέον υποστήριξη, οι κάτοχοι αυτοκινήτων της αμερικάνικης εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, μέσω e-mail, με την ομάδα υποστήριξης του συνεργείου επισκευής αμαξώματος οχημάτων Tesla της Karenta στο teslabodyshop@karenta.gr.

Δείτε επίσης – Euro NCAP: Το ηλεκτρικό που πέτυχε ρεκόρ όλων των εποχών (+video)

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, η πολιτική της Tesla είναι να συνεργάζεται με τα καλύτερα συνεργεία επισκευής αμαξώματος στον κόσμο για να δημιουργήσει το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργείων επισκευής αμαξώματος για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της. Το δίκτυο εγκεκριμένων συνεργείων από την Tesla πληροί τα υψηλότερα πρότυπα, τα οποία και διασφαλίζει μέσω αυστηρής εκπαίδευσης και αξιολογήσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.