Νέο Volkswagen ID. Xtreme, το πιο ακραίο ID

Ένα πρωτότυπο που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ηλεκτροκίνησης είναι το Volkswagen ID. Xtreme που παρουσιάστηκε από τους Γερμανούς έχοντας ως βάση το ID.4 GTX.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen ID. Xtreme concept 2022

Το αμιγώς ηλεκτρικό και 4κίνητο πρωτότυπο ID. Xtreme που παρουσιάστηκε στο Λοκάρνο της Ελβετίας, στo πλαίσιο της διοργάνωσης ID. Treffen, συνδυάζει σύμφωνα με την Volkswagen τη δυναμικότητα και τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου SUV με την αίσθηση της περιπέτειας που μεταφέρει ένα όχημα με εκτός δρόμου ικανότητες.

Διαβάστε επίσης – VW ID.3 Prime Pro S: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση (+τιμή)

Το πρωτότυπο όχημα δημιουργήθηκε από την ομάδα του Andreas Reckewerth (Επικεφαλής Οχημάτων) στο τμήμα Ανάπτυξης της Volkswagen με σκοπό να αναδειχθούν οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα MEB.


Η volkswagen δεν περιορίστηκε μόνο στη βελτίωση των εκτός δρόμου δυνατοτήτων του ID. Xtreme με επέμβαση στα περιφερειακά του αλλά ανέβασε και τη συνολική ισχύ. Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης στον πίσω άξονα και οι κατάλληλες προσαρμογές στο λογισμικό της μονάδας ελέγχου της μετάδοσης, αύξησαν την συνολική ισχύ κατά 88,4 ίππους, ήτοι κατά 30% περίπου έναντι του ID.4 GTX παραγωγής με το σύνολο να φτάνει τώρα στους 387,5 ίππους.

Εξωτερικά το ID. Xtreme δείχνει πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο για εκτός δρόμου περιπέτεια. Το αυξημένο ύψος από το έδαφος, οι off-road τροχοί 18 ιντσών, ο τροποποιημένος εμπρός προφυλακτήρας με προστατευτική ποδιά και τα φαρδύτερα κατά 50 χλστ. φτερά με προεκτάσεις που κατασκευάζονται με 3D εκτύπωση, φροντίζουν για να δείξουν στον παρατηρητή τις εκτός δρόμου διαθέσεις του αμιγώς ηλεκτρικού πρωτότυπου.

Διαβάστε επίσης: 1.5 TSI evo2: Νέος κινητήρας με αυξημένη απόδοση και μειωμένους ρύπους

Παράλληλα, η μπάρα οροφής με πρόσθετα φώτα LED και το εντελώς κλειστό αλουμινένιο κάτω μέρος του πατώματος είναι επίσης μέρος των αλλαγών που καθιστούν το ID. Xtreme ικανό για οδήγηση εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Το ID. Xtreme έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό και ακουστικά αφού ο ήχος που παράγεται όταν βρίσκεται εν κινήσει αναπτύχθηκε μαζί με τη Volkswagen Design ειδικά για το νέο της πρωτότυπο και μεταδίδεται μέσω γεννήτριας ήχου στους θόλους των φτερών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.