Και η οικογένεια Agnelli στη μάχη με τον κορονοϊό

H οικογένεια Agnelli δεν μένει αμέτοχη στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και προσφέρει τη δική της υποστήριξη σε συνεργασία με την Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Βρείτε μας στο
Agnelli βοήθεια Κορονοϊός Ιταλία

Η ισχυρή οικογένεια Agnelli μέσω και των εταιριών του ομίλου της έλαβε μια σειρά από μέτρα για την ενίσχυση των προσπαθειών της ιταλικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και των συνπεειών του.

Συγκεκριμένα οι Agnelli προχώρησαν σε χρηματική δωρεά ύψους 10 εκατ. ευρώ προς την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας για την ενισχυση των δραστηριοτήτων της.

Παράλληλα, μέσω της EXOR αλλά και των θυγατρικών της Fiat Chrysler Automobiles, Ferrari και CNH Industrial και σε συνεργασία με άλλες ιταλικές εταιρίες που δεν ανήκουν στον όμιλο, όπως είναι η Ermenegildo Zegna και η Pesenti, αγοράστηκαν 150 νέοι αναπνευστήρες όπως και επιπρόσθετος νοσοκομειακός εξοπλισμός από εταιρίες εκτός Ιταλίας για τον οποίο προετοιμάζεται η αερομεταφορά του στην Ιταλία.

Επίσης, η εταιρία μίσθωσης του ομίλου Leasys προμηθεύει τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό αλλά και την Ιταλική Ένωση Δημόσιας Αρωγής (Italian National Association for Public Assistance- ANPAS) με αυτοκίνητα από τον στόλο της για τη διανομή αγαθών και φαρμάκων στις ευπαθείς ομάδες και τους αρρώστους που χρειάζονται βοήθεια σε όλη την Ιταλία.

Στη σχετικη΄ανακοίνωση αναφέρεται παράλληλα πως οι FCA, Ferrari και CNH Industrial θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με την πολιτική προστασία της γειτονικής χώρας για την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών αναφορικά με την έυρεση ιατρικού εξοπλισμού και προϊόντων που είναι διαθέσιμα διεθνώς, ενώ υποστήριξη θα υπάρχει και σε τελωνειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν από την είσοδο ιατρικού εξοπλισμού και προμηθειών στη χώρα.

Οι παραπάνω ενέργειες έρχονται να προστεθούν στον έρανο πραγματοποιεί η Juvnetus FC, αλλά και στην υποστήριξη στην απομακρυσμένη διδασκαλία που γίνεται μέσω του Ιδρύματος Agnelli σε συνεργασία με άλλους φορείς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr