Kia: Η κοινωνική της προσφορά το project Green Light

Η Kia ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης "Green Light" συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας τοπικών κοινοτήτων σε Βιετνάμ και Ρουάντα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia Green Light project 2022

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) “Green Light” , η Kia έχει μεταβιβάσει τις επιχειρησιακές αρμοδιότητες και δραστηριότητες της στις αντίστοιχες κοινότητες και τοπικές αρχές σε Βιετνάμ και Ρουάντα. Αυτό το στάδιο της πρωτοβουλίας της Kia τόσο στο Βιετνάμ όσο και στη Ρουάντα σηματοδοτεί τη δέκατη και την ενδέκατη τοποθεσία σε όλο τον κόσμο όπου το πρόγραμμα Green Light είχε θετική επίδραση στις τοπικές κοινότητες που χρειάζονται υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης – Kia-Ευρώπη: Αυξημένες πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο παρά την πτώση της αγοράς

Ειδικότερα, στην κομητεία Mai Chau του Βιετνάμ, η Kia βοηθά στην επίλυση προβλημάτων τοξικής περιβαλλοντικής ρύπανσης από τον Ιούλιο του 2019. Μαζί με τη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση “Good Neighbors”, η Kia διευκόλυνε μια κρίσιμη περιβαλλοντική αλλαγή στο Mai Chau σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Οι δύο εταίροι δημιούργησαν ένα προηγμένο φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα επεξεργασίας απορριμμάτων και επέβλεψαν την καθημερινή λειτουργία ενός φορτηγού συλλογής απορριμμάτων. Το έργο συνεχίζει επίσης να ευαισθητοποιεί την περιβαλλοντική προστασία σε όλη την περιοχή.

Λειτουργώντας παράλληλα με την εστίαση στο Βιετνάμ, στην πόλη Gahengeri της Ρουάντα, η Kia αντιμετώπισε ζητήματα σχετικά με τη γεωργία και την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Kia XCeed με έως και 204 ίππους (+τιμές)

Η κορεάτικη εταιρεία υποστήριξε τη δημιουργία και το άνοιγμα ενός κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης στο Gahengeri. Εκτός από το ότι είναι ένα κέντρο κατάρτισης σταδιοδρομίας, το κέντρο έχει δημιουργήσει ένα ουσιαστικό δίκτυο ενοικίασης για γεωργικά μηχανήματα και καινοτόμα προγράμματα για ντόπιους αγρότες, βοηθώντας στη διαδικασία ώστε τόσο οι νέες όσο και οι υπάρχουσες φάρμες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες συγκομιδής, διανομής και πωλήσεων.

Παρά τη μεταφορά της διαχείρισης του έργου Green Light στις τοπικές αρχές, τα προγράμματα βοήθειας της Kia στο Βιετνάμ και τη Ρουάντα δεν έχουν τελειώσει. Η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και των δύο χωρών, ειδικά στην κομητεία Mai Chau και στο Gahengeri.

Ως μέρος της ευρύτερης εστίασης της Kia για την ΕΚΕ για τις κοινότητες που χρειάζονται βοήθεια, το Green Light στοχεύει να παρέχει υλική υποστήριξη στις αναπτυσσόμενες χώρες, δημιουργώντας με τη σειρά του το ζωτικό υπόβαθρο που επιτρέπει στις τοπικές κοινότητες να γίνουν αυτοδύναμες και ανεξάρτητες.

Η Kia έχει πρόσφατα βελτιώσει και επεκτείνει πολυάριθμες εγκαταστάσεις – συμπεριλαμβανομένων σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κέντρων υγείας και εγκαταστάσεων επαγγελματικής κατάρτισης σε 12 βάσεις σε εννέα χώρες στην Αφρική και την Ασία. Αυτές περιλαμβάνουν την Τανζανία, το Μαλάουι, τη Μοζαμβίκη, την Αιθιοπία, την Κένυα και την Ουγκάντα ​​-έξι βάσεις όπου το Πρόγραμμα Green Light είναι ισχυρό από το 2012.

Το Πρόγραμμα Green Light θα ολοκληρωθεί με επιτυχία το 2023 μετά την παράδοση της βάσης της Γκάνας. Η Kia σχεδιάζει να παρουσιάσει το Green Light Project 2.0 – με επαναπροσδιορισμό στην φιλικότητα προς το περιβάλλον και την κινητικότητα στο μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.