Kia: Με διπλή διάκριση στα βραβεία Red Dot

Η Kia πήρε δύο βραβεία στο Red Dot Award και Brands & Communication Design 2023 για τις εκθέσεις και εκδηλώσεις σχεδιαστικής φιλοσοφίας της και το Connected Car Navigation Cockpit αντίστοιχα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δύο βραβεία Red Dot για την Kia

Ειδικότερα, η Kia αναγνωρίστηκε για τις συνεχείς προσπάθειες που κάνει για να επικοινωνήσει τη σχεδιαστική της φιλοσοφία «Opposites United» μέσω μιας σειράς δημιουργικών εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης: Ντεμπούτο επί ευρωπαϊκού εδάφους για το Kia EV9 (+video)

Η σχεδιαστική φιλοσοφία «Opposites United» της Kia αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021, αντλώντας έμπνευση από τις αντιθέσεις που υπάρχουν στη φύση και την ανθρωπότητα. Σύμφωνα με τους Κορεάτες, η φιλοσοφία υπερβαίνει τη σχεδίαση των οχημάτων Kia για να δηλώσει την αποφασιστικότητα της μάρκας να προωθήσει δύο πολύ ζωτικά πεδία που έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους – την ανθρώπινη ευημερία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Εξίσου φιλόδοξος και δημιουργικός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Kia επιλέγει να επικοινωνήσει τη σχεδιαστική της φιλοσοφία μέσω μιας σειράς πρωτοποριακών εκθέσεων που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους όπως η Gwangju Design Biennale, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Busan και το Dongdaemun Design Plaza στην Κορέα, ακολουθούμενη από την Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης – Kia: Υπεύθυνη κινητικότητα και στους ωκεανούς

Η υψηλή συμμετοχικότητα μέσω των συνεχώς εξελισσόμενων εκθέσεων σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Kia οδήγησε στη λήψη του βραβείου Red Dot – Brands & Communication Design 2023.

Η Kia θα συνεχίσει να φιλοξενεί εκθέσεις για να επικοινωνήσει τη σχεδιαστική της φιλοσοφία και να δημιουργήσει αυθεντικές και εμπνευσμένες εμπειρίες για τους πελάτες της. Στα τέλη του μήνα, η εταιρεία θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «Seoul Light DDP 2023 Fall», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Dongdaemun Design Plaza με διάφορους καλλιτέχνες.

Το δεύτερο βραβείο που απονεμήθηκε στην Kia ως αναγνώριση της τεχνολογίας Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) που πρωτοεμφανίστηκε στο EV9, το πρώτο ηλεκτρικό SUV τριών σειρών καθισμάτων.

Το νέο σύστημα infotainment της Kia προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που αλλάζουν το παιχνίδι, όπως γρήγορο έλεγχο, ενσωματωμένη αναζήτηση και νέα λειτουργία EV για να ανεβάσουν τη χρηστικότητα και την ευκολία του οδηγού σε άλλο επίπεδο.

Το ενσωματωμένο σύστημα infotainment περιέχει κομψά γραφικά στοιχεία και διεπαφές χρήστη του οχήματος με πρωτοποριακή σχεδιαστική φιλοσοφία, ολοκληρώνοντας μια διαφοροποιημένη γραφική σχεδίαση μοναδική για την Kia. Αυτή η οπτική ιδέα, το «Ki», βασίζεται στον πυλώνα «Bold for Nature» της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «Opposites United» της Kia.

Το “Ki” μεταφράζεται ως “άνοδος” και αντιπροσωπεύεται από μια διαγώνια γραμμή που εφαρμόζεται σε στοιχεία ψυχαγωγίας, εικονίδια και γραμματοσειρές ως βασικά γραφικά.

Βελτιστοποιημένο για την ασφάλεια και τη χρηστικότητα του οδηγού, το σύστημα ccNC της Kia χρησιμεύει επίσης ως ένα διαισθητικό σημείο επαφής μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Kia Connect Store. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνουν συνεχώς και να αναβαθμίζουν τις ψηφιακές δυνατότητες και τις υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν το όχημά τους σε κάποια αντιπροσωπεία.

Η διπλή νίκη της Kia στο Red Dot συνεχίζει περισσότερο από μια δεκαετία επιτυχίας για τη μάρκα. Στους πρόσφατους αποδέκτες του βραβείου Red Dot της μάρκας περιλαμβάνονται το Niro Plug-in Hybrid και το EV6, το οποίο αξιολογήθηκε ως «Best of the Best» για την πρωτοπορία του και τον καινοτόμο σχεδιασμό του το 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.