Κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και έκανε ελιγμούς – Απίστευτο video από την Κρήτη

Ο οδηγός του κόκκινου Fiat κυριολεκτικά δεν αντιλαμβανόταν τίποτα και συνέχιζε απτόητος στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αντίθετο ρεύμα

Την ώρα που καθημερινά θρηνούμε νέους ανθρώπους σε τροχαία δυστυχήματα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες και video που δείχνουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους. Το συγκεκριμένο δημοσιεύθηκε πρόσφατα και δείχνει τον οδηγό οχήματος να κινείται στο αντίθετο ρεύμα αυτοκινητόδρομου στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Εγνατία Οδός – Στο αντίθετο ρεύμα με 130 χλμ./ώρα (+video) 

Όπως θα δείτε, ο οδηγός του κόκκινου Fiat πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συνέχισε απτόητος την πορεία του. Δεν αντιλήφθηκε καν ότι το προστατευτικό διάζωμα του αυτοκινητόδρομου βρίσκεται στα δεξιά του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κρατούσε απόσταση ασφαλείας, αφού ειδοποίησε την αστυνομία όπως αναφέρεται στα σχόλια, άρχισε να του κορνάρει (και να βιντεοσκοπεί, κάτι που ασφαλώς δεν πρέπει να γίνεται εν ώρα οδήγησης).


Ούτε αυτό κατάφερε να πτοήσει τον οδηγό του Fiat, ο οποίος συνέχισε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα ακόμα και όταν σταμάτησε να υπάρχει διαχωριστικό διάζωμα. Μάλιστα, προς το τέλος του video θα δείτε ότι κάνει και ελιγμούς, γεγονός που πιθανολογεί την τεράστια ποσότητα αλκοόλ που ενδεχομένως να είχε καταναλώσει.

Ευτυχώς ο δρόμος ήταν άδειος και δεν συγκρούστηκε με κάποιο άλλο όχημα. Ακολουθεί το σχετικό video από τη πλατφόρμα του Tik Tok:

@agenios♬ πρωτότυπος ήχος – Σοφία Ανδριανάκη

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.