Κλασσικές Rolls-Royce, ηλεκτρικές για πρώτη φορά

Τον εξηλεκτρισμό δύο κλασσικών Rolls-Royce αναλαμβάνει μία βρετανική εταιρεία. Γνωρίστε τη Lunaz και δείτε πόσο κοστίζει η κάθε μετατροπή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία βρετανική εταιρεία είναι σε θέση να μετατρέψει σε αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα δύο μοντέλα της Rolls-Royce. Πρόκειται για τη Lunaz, η οποία βάζει στην πρίζα τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’60.

Διαβάστε επίσης: Μινιατούρα “ντροπιάζει”… κανονικά αυτοκίνητα (+video)

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ηλεκτρική Rolls-Royce. Παντρεύουμε τον όμορφο κλασικό σχεδιασμό με τη χρηστικότητα, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα ενός ηλεκτρικού κινητήρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο David Lorenz, ιδρυτής της εταιρείας Lunaz. Η αρχή θα γίνει από δύο μοντέλα, τη Rolls-Royce Phantom και τη Silver Cloud.

Στην περίπτωση του πρώτου μοντέλου, υπάρχει μία μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh, η οποία επιτρέπει πάνω από 480 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ στο δεύτερο η αυτονομία αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα με μπαταρία χωρητικότητας 80 kWh. Σε κάθε περίπτωση, η μετατροπή ξεκινάει με την αφαίρεση κάθε εξαρτήματος από το αυτοκίνητο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα όχι μίας απλής μετατροπής από κλασσικό όχημα σε ηλεκτρικό, αλλά την ενσωμάτωση κάθε νέας τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα διζωνικό κλιματισμό ή σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι η βρετανική εταιρεία που αναλαμβάνει τη μετατροπή δεν είναι τυχαία στο χώρο. Το προσωπικό της Lunaz απαρτίζεται από μηχανικούς και σχεδιαστές που στο παρελθόν έχουν εργαστεί σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Aston Martin, η Ferrari, η Jaguar, η McLaren, ακόμα και η Rolls-Royce.

Η ολοκλήρωση της μετατροπής βρίσκει τα δύο μοντέλα να εξοπλίζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 380 ίππους και 700 Nm ροπής. Το κόστος για τη Rolls-Royce Silver Cloud ξεκινά από τις σχεδόν 390.000 ευρώ και για τη Phantom από τις 550.000.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.