“Κομβόι” 50 οχημάτων της Περιφέρειας Αττικής με προορισμό την Τουρκία (+videos)

50 οχήματα της Περιφέρειας Αττικής, 110 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας, μία διαδρομή 955 χλμ! Το ανθρωπιστικό ταξίδι προς την Ραιδεστό της Τουρκίας ξεκίνησε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, των Δήμων, του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και του ΙΣΑ, πάνω από 110 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν και το μεγάλο ταξίδι από το ΣΕΦ μέχρι τις αποθήκες συγκέντρωσης της Ραιδεστού ξεκίνησε. Τα 50 οχήματα της Περιφέρειας Αττικής διανύουν μία απόσταση 955 χιλιομέτρων μέχρι την τουρκική πόλη.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που προορίζεται για να καλύψει τις ανάγκες των σεισμόπληκτων στην Τουρκία, ξεπερνάει τους 110 τόνους και περιλαμβάνει περισσότερες από 20.000 κουβέρτες, 7,5 τόνους φάρμακα, 5 τόνους ιατρικό υλικό, πάνες για μωρά, είδη ατομικής καθαριότητας, κ.α.

“Σε λίγες ώρες αναμένεται να φθάσουν με ασφάλεια στον τελικό τους προορισμό της Ραιδεστό όπου βρίσκονται οι αποθήκες συγκέντρωσης όλου του υλικού, τα 50 οχήματα της Περιφέρειας με την ανθρωπιστική βοήθεια στήριξης προς τους σεισμόπληκτους γείτονες μας που δοκιμάζονται. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στις 9.00 το πρωί (της Δευτέρας 20/2) τα οχήματα μας πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα”, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, παρουσία του οποίου εξελίσσεται η ανθρωπιστική αποστολή.


Το video που ακολουθεί προέρχεται από το κανάλι του Γ. Πατούλη στο Youtube και θα δείτε πλάνα από το “κομβόι” των 50 οχημάτων της Περιφέρειας.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.