Κόντρες σε Νίκαια και Σχιστό

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων φαίνεται πως κάποιοι είχαν όρεξη για... κόντρες. Μόνο που αυτή την όρεξη τους την έκοψε η ΕΛ.ΑΣ.

Βρείτε μας στο
kontres

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου το βράδυ, ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Κατράκειου Θεάτρου Νικαίας και στη Λεωφόρο Σχιστού.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) με τη συνδρομή και αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

41 για υπερβολική ταχύτητα
12 για υπερβολικό θόρυβο
9 για στέρηση άδειας οδήγησης
9 για δυσδιάκριτη πινακίδα κυκλοφορίας
16 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ)
3 για προστατευτικά κράνη
12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις

Επίσης αφαιρέθηκαν:
16 άδειες ικανότητας οδήγησης,
29 άδειες κυκλοφορίας και
33 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.
Ακινητοποιήθηκαν εννέα 9 οχήματα.

Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία ξεκαθαρίζει πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr