Κορωνοϊός: Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην χώρα μας

Παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, λέγοντας παράλληλα πως θα πρέπει να συνηθίσουμε τη χρήση μάσκας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Παράταση μιας εβδομάδας παίρνουν τα μέτρα που έληγαν στις 27 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και παρατείνονται έτσι ως τις 4 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Το κρυφό μήνυμα της Hyundai και η αλλαγή του λόγω κορωνοϊού

O Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε επίσης στη συνεδρίαση των ηγετών της Ε.Ε στην οποία συμμετέχει αυτή την ώρα ο Έλληνας Πρωθυπουργός και στην ανάγκη έκδοσης κορωνο-ομολόγου για την ανάκαμψη της οικονομίας. «Δε χρειαζόμαστε νέα δάνεια αλλά επιχορηγήσεις» σημείωσε. «Η Ευρώπη χρειάζεται κοινές πολιτικές κι ένα κοινό ευρωπαϊκό εργαλείο, όπως έχει τονίσει ο πρωθυπουργός» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων

«Η επιστροφή στην κανονικότητα προϋποθέτει σταθερά βήματα» επεσήμανε, υπογραμμίζοντας ότι «η σταδιακή μετάβαση στη νέα κανονικότητα θα γίνει με σχέδιο και συγκροτημένα».

«Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους Έλληνες και θα παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης, δηλαδή το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε κατά το επόμενο χρονικό διάστημα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας επανέλαβε ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι αργή και σταδιακή μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης: Απολύμανση αυτοκινήτου σωστά και με υπευθυνότητα

Η χρήση μασκών είναι από τα μέτρα που θα πρέπει να συνηθίσουμε
Ερωτηθείς για τη χρήση μασκών είπε ότι η κυβέρνηση αναμένει την οριστική εισήγηση της ειδικής επιτροπής. Επανέλαβε τη χθεσινή αναφορά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ότι οι μάσκες από μόνες τους δεν πρέπει να δίνουν την ψευδαίσθηση της πλήρους ασφάλειας, αλλά ανέφερε ότι είναι ένα από τα μέτρα που θα πρέπει να συνηθίσουμε.

Επανέλαβε ακόμη πως οι ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να προστατευθούν για μεγαλύτερο διάστημα και άρα θα συμπεριληφθούν στις τελευταίες φάσεις του σχεδίου μετάβασης.

Πηγή: Star.gr 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr