Το κρυφό μήνυμα στο σήμα της Hyundai και η αλλαγή του λόγω κορωνοϊού

Το σήμα της Hyundai κρύβει ένα κρυφό μήνυμα το οποίο μάλιστα οι Κορεάτες άλλαξαν, λόγω των ημερών και του κορωνοϊού. Δείτε το.

Βρείτε μας στο

Κάθε εταιρία έχει το δικό της σήμα και προσπαθεί μέσω αυτού να εκφράσει την διαφορετικότητά της. Άλλη χρησιμοποιεί… δαχτυλίδια, άλλη έλικες και άλλη πάλι αστέρια… Η Hyundai από την άλλη έχει διαλέξει πιο… χαμηλούς τόνους όσον αφορά το σήμα της, καθώς αυτό είναι το κεφαλαίο γράμμα “H”. Ένα γράμμα το οποίο προφανώς και προέρχεται από το αρχικό της λέξης Hyundai. Επίσης, το σήμα της μάρκας συμβολίζει τη λέξη Hanja που σημαίνει πρόοδος στα κορεάτικα.

Δείτε ακόμη: Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων μας αποκαλύπτεται

Όμως αυτά είναι τα προφανή. Και αυτό γιατί πίσω από το σήμα της Hyundai κρύβεται και ένα μήνυμα… Το μήνυμα που κρύβεται είναι αυτό της χειραψίας δύο ανθρώπων, όπως βλέπουμε στην εικόνα πιο κάτω. Ο ένας είναι ένα στέλεχος της Hyundai και ο άλλος ένα ικανοποιημένος πελάτης και η χειραψία συμβολίζει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δείτε επίσης: Σ.Ε.Α. Σείριος – Το “φάντασμα” πάνω από την Εθνική Οδό (+video)

Όσον αφορά το οβάλ σχήμα και τον χρωμιωμένο δακτύλιο, αυτό είναι εκεί για να τονίσει την παγκόσμια απήχηση της μάρκας, ενώ το χρώμα επιλέχθηκε για να συμβολίσει κύρος και υπεροχή.

Δείτε επίσης: Τα αλλαγμένα σήματα των Mercedes, Audi και VW λόγω κορωνοϊού

Βέβαια στις ημέρες του COVID-19 και της αποστασιοποίησης είπε και η Hyundai να αλλάξει για λίγο το σήμα της προκειμένου να περάσει έτσι και αυτή το μήνυμα των ημερών.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr