Έτσι γράφονται οι σημειώσεις συνοδηγού των ειδικών διαδρομών Ράλι

Κώστας και Μάνος Στεφανής, μας δείχνουν πως γράφονται οι σημειώσεις συνοδηγού με την βοήθεια του Toyota GR Yaris! Ας μάθουμε τα... μυστικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κώστας Στεφανής

Το συγκλονιστικό Toyota GR Yaris, ένα πανίσχυρο, δαιμόνιο μικρό -αλλά με πολύ μεγάλα χαρίσματα- αυτοκίνητο, παρουσίασαν στο TRACTION, ο Κώστας με τον Μάνο Στεφανή. Ως δίδυμο οδηγού-συνοδηγού, ξαναζούν την ατμόσφαιρα των αγώνων ράλι, αυτή τη φορά όμως μέσα στο σαλόνι του GR Yaris.

Μάλιστα εκτός όλων των άλλων, ο Κώστας με τον Μάνο μας δείχνουν πως γράφονται οι σημειώσεις συνοδηγού, των ειδικών διαδρομών ενός αγώνα Ράλι. Πάμε να δούμε λοιπόν τα μυστικά του συνοδηγού με το καλύτερο δίδυμο!


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]