Κώστας Στεφανής: Τα νέα μοντέλα της Έκθεσης Κινητικότητας του Μονάχου

Ο Κώστας Στεφανής βρέθηκε στην έκθεση κινητικότητας στο Μόναχο και μας παρουσιάζει τις σημαντικότερες πρεμιέρες αυτοκινήτων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κώστας Στεφανής

Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην πρώτη έκθεση κινητικότητας στο Μόναχο, στην οποία παρουσιάστηκαν πολλά και ενδιαφέρονται νέα μοντέλα και έτσι είδα από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναμφίβολα η Mercedes με την τεχνολογία BCI, που επιτρέπει την επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο μέσω της σκέψης, έκλεψε την παράσταση (διαβάστε περισσότερα για αυτή την τεχνολογία εδώ).

Μαζί με την συντακτική ομάδα του traction.gr συγκεντρώσαμε τις σημαντικότερες πρεμιέρες από το σαλόνι του Μονάχου και εσείς μπορείτε να τις δείτε εδώ με ένα κλικ.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: [email protected]