Κώστας Στεφανής: Ελέγχοντας το αυτοκίνητο με την σκέψη (+videos)

Το BCI είναι ένα interface μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή το οποίο μπορεί να μετρήσει τη νευρωνική δραστηριότητα στον εγκέφαλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Στεφανής Μόναχο
Μία μοναδική εμπειρία είχα την ευκαιρία να βιώσω μόλις πριν από λίγα λεπτά στην έκθεση κινητικότητας του Μονάχου στο περίπτερο της Mercedes-Benz με την τεχνολογία Brain-Computer Interface (BCI), η οποία θα εφαρμοστεί στα επόμενα 15 χρόνια στα αυτοκίνητα.
Η Mercedes μας το παρουσίασε μέσω ενός προσομοιωτή τον οποίο έφερε στο περίπτερό της, προκειμένου να έχουμε μια πρώτη εμπειρία από το μέλλον, την οποία μοιράζομαι μαζί σας και από την οποία μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα επίσημα videos της Mercedes πιο κάτω!
Έτσι, φόρεσα και εγώ την ειδική συσκευή στο κεφάλι μου (μαζί με την απαραίτητη λόγω Covid μάσκα) και πήρα μια πρώτη γεύση πως είναι να δίνεις εντολές στο αυτοκίνητο, χωρίς καν να μιλάς (όπως στο σημερινό σύστημα πολυμέσων MBUX της Mercedes). Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να… σκεφτώ την εντολή που θέλω.
Φυσικά ο προσομοιωτής διαθέτει και χειριστήριο για τις πιο βασικές λειτουργίες αν και στο μέλλον η αυτόνομη οδήγηση θα πάρει την σκυτάλη από τον οδηγό.
Τι είναι το BCI?
–         Ο έλεγχος μίας συσκευής ή ενός υπολογιστή με τη σκέψη μέσω του brain-computer interface, εν συντομία BCI.
–         Το BCI είναι ένα interface μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και του υπολογιστή το οποίο μπορεί να μετρήσει τη νευρωνική δραστηριότητα στον εγκέφαλο σε πραγματικό χρόνο και να μεταδώσει τις σχετικές πληροφορίες για έλεγχο και επικοινωνία.
–         Το σύστημα στο Vision AVTR, εστιάζει στον οπτικό φλοιό και μετρά τους ηλεκτρικούς παλμούς που προκαλούνται από οπτικά ερεθίσματα.
Ο στόχος:
–         Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας BCI, βλέπουμε όραμα για το μέλλον της συγχώνευσης ανθρώπου-μηχανής και το κάνουμε πραγματικότητα.
–         Βλέπουμε πράξη, ότι είναι δυνατό να ελεγχθεί το περιβάλλον χρήστη στο όχημα μέσω του BCI και ότι η αλληλεπίδραση με αυτό είναι δυνατή σε πραγματικό χρόνο.
–         Το όραμα της αυτοκίνησης για το μέλλον, είναι ένα πλήρως ενσωματωμένο BCI το οποίο θα επιτρέπει μια νέα διάσταση αλληλεπίδρασης με το όχημα.
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr