Κοζάνη: 52χρονος κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρικό 4τροχο ποδήλατο

«Βike.1» είναι η ονομασία του πρώτου ηλεκτρικού τετράτροχου ποδηλάτου, το οποίο κατασκεύασε ο 52χρονος Δημήτρης Γκλούμπος, στην Κοζάνη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην Κοζάνη από τον 52χρόνο ηλεκτρολόγο μηχανικό κύριο Δημήτρη Γκλούμπο κατασκευάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό, τετράτροχο ποδήλατο στην Ελλάδα. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τόνισε πως το δημιούργημά του εντάσσεται στην προσπάθεια «για πιο καθαρές, πράσινες πόλεις για την υγιεινή διαβίωση των πολιτών».

Όπως εξηγεί ο δημιουργός του οχήματος, το οποίο φτιάχτηκε κατά την περίοδο του lock down στο σαλόνι και στην βεράντα του σπιτιού του και με την πολύτιμη βοήθεια της οικογένειάς του, “πρόκειται για ένα τετράτροχο ποδήλατο, που φέρει μπαταρία λιθίου η οποία φορτίζει με την ίδια διαδικασία των ηλεκτρικών οχημάτων και εναλλακτικά με το συνεχές πεντάλ του ποδηλάτη. Έχει αυτονομία 1 ώρα και μπορεί να μεταφέρει σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί πίσω από το ανακλινόμενο κάθισμα του αναβάτη αντικείμενα βάρους 30 κιλών και όγκου έως 0,4 κ.μ. Το μήκος του τετράτροχου είναι 1,8 μ., το πλάτος του 0,90 μ., το ύψος του 1,47 μ., ενώ ζυγίζει περί τα 120 κιλά”.

Το τετράτροχο ποδήλατο διαθέτει 7 ταχύτητες, σύστημα μετάδοσης της κίνησης στους τέσσερις τροχούς, ψηφιακό πλοηγό για την κίνηση στην πόλη, τιμόνι ποδηλάτου, ηλεκτρικά συστήματα φωτισμού, καθρέπτες, ηχεία για μουσική και ανοικτή επικοινωνία κλπ.


Με τον τρόπο αυτόν ο κύριος Δημήτρης Γκλούμπος συνεισφέρει στο πράσινο αποτύπωμα της πόλης. «Η Κοζάνη λόγω της υψομετρικής και χωροταξικής της ιδιομορφίας είναι μια πόλη δύσκολη στην χρήση ενός απλού ποδηλάτου και θέλησα με την ειδική κατασκευή μου να αμβλύνω αυτή την δυσκολία», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε πως αυτό που τον ώθησε σε αυτό το δημιούργημα ήταν «η εικόνα των παιδιών στις ταχυμεταφορές που είναι συνεχώς εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες βροχής, αέρα, χιονιού. Έτσι σκέφτηκα ότι η κατασκευή μου πρέπει να είναι τετράτροχη με προστατευτικό κλωβό, όπου ο αναβάτης θα μπορεί να κινείται με ασφάλεια μέσα στην πόλη μεταφέροντας ακόμη και μικρά αντικείμενα».

Ο κύριος Γκλούμπος προφανώς δεν θα σταματήσει εδώ, καθώς όπως τόνισε «θα γίνουν βελτιώσεις ως προς την μείωση του βάρους του ποδηλάτου, ώστε ο χρήστης να κερδίσει περισσότερο χρόνο στην αυτονομία του κατά την κίνηση στην πόλη».

Τις φωτογραφίες παραχώρησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Δημήτρης Γκλούμπος

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]