“Κρατήστε” το δικό σας Volvo με τη νέα online υπηρεσία

Τη δυνατότητα για online κράτηση του μοντέλου της αρεσκείας του προσφέρει πλέον στο κοινό της χώρας μας η αντιπροσωπεία της Volvo.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo online κράτηση 2020

Η νέα υπηρεσία της ελληνικής αντιπροσωπείας ονομάζεται “Volvo Online Ordering” και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση προσφέρει στον ενδιαφερόμενο εξατομικευμένη και ασφαλή online εξυπηρέτηση με ξεχωριστά προνόμια.

Με τον κορωνοϊό να οδηγεί τις εξελίξης και να περιορίζει τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες η Volvo Car Hellas δίνει πλέον την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν το επόμενο Vovlo τους, έτσι ακριβώς όπως το επιθυμούν, από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου

Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί πλέον να βρει συγκεντρωμένες όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα μοντέλα της Volvo και να κατοχυρώσει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα, ενώ κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας ένας από τους επίσημους διανομείς της Volvo που έχει επιλέξει θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του.


Εκτός από την περιεκτική πληροφόρηση που μπορεί να λάβει για όλες τις τρέχουσες προσφορές, ο χρήστης έχει παράλληλα τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία σε συνεργασία με τη Eurobank, αλλά και να υλοποιήσει τα πρώτα στάδια της παραγγελίας του. Έτσι, “κρατώντας τις αποστάσεις offline, μπορεί να “κρατήσει” ένα Volvo online”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ενώ γίνεται λόγος και για διαρκή εμπλουτισμό της πλατφόρμας με νέες δυνατότητες, με την πάροδο του χρόνου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]