Κρήτη: Δημοπρασία ΟΔΔΥ στα Χανιά με αυτοκίνητα από 300 ευρώ

Η ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) μέσω της ΔΔΔΥ (Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) ανακοίνωσε δημοπρασία οχημάτων στα Χανιά αυτή την φορά.

Βρείτε μας στο

Κάθε λογής αυτοκίνητα (και όχι μόνο) προς κυκλοφορία αλλά και Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) βγαίνουν στη δημοπρασία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) στα Χανιά.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου στις 10:00 στο ισόγειο του Τελωνείου Χανίων (Πλ. Αγγελάκη Σούδα Χανιά). Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της διακήρυξης της δημοπρασίας, στις τιμές εκποίησης των οχημάτων περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Η επίσκεψη των οχημάτων στην αποθήκη του Τελωνείου Χανίων επιτρέπεται ελεύθερα από σήμερα έως και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 11:00 έως 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα προς κυκλοφορία οχήματα θα πρέπει να καταβάλουν εγγύηση 300 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για την δημοπρασία στα Χανιά αλλά και τα αυτοκίνητα (και όχι μόνο) που θα δημοπρατηθούν καθώς και τις τιμές τους.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr