“Κρύβει” ίππους το νέο Honda Civic Type R (+video)

Mια μέτρηση στο δυναμόμετρο έδειξε ότι το νέο Honda Civic Type R είναι δυνατότερο από ότι ανακοινώνει ο κατασκευαστής του. Δείτε τα νούμερα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Civic Type R

Η Hondata ήδη εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε βελτιώσεις του Civic Type R και πριν κάνει το οτιδήποτε, το “έδεσε” πάνω στα ράουλα του δυναμόμετρου. Η τελική μέτρηση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις του μοντέλου, αφού είναι δυνατότερο από ότι ανακοινώνει ο Ιάπωνας κατασκευαστής.

Διαβάστε επίσης: Βόλτα με Honda Civic Type R που “ξεσηκώνει” με τον ήχο (+video) 

Για την ακρίβεια ο turbo τετρακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 327,3 ίππους και 487,4 Nm ροπής, ξεπερνώντας κατά 12,3 άλογα, μα κυρίως κατά 67,4 ολόκληρα Nm, τα νούμερα της Honda!

Βέβαια οι συγκεκριμένοι αριθμοί δεν έκαναν εντύπωση στους μηχανικούς της Hondata, μιας και το προηγούμενο Type R είχε περισσότερη δύναμη από ό,τι δήλωνε η Honda. Για την ακρίβεια το προηγούμενο ιαπωνικό “καυτό” μοντέλο είχε “γράψει” 316,2 ίππους και 453,4 Nm ροπής στο δυναμόμετρο, ήτοι πάνω από 10 άλογα και 53 Nm περισσότερα από τα επίσημα στοιχεία.

Συνεπώς, το νέο Type R παρουσιάζει και μεγαλύτερη αύξηση στη δύναμη από όσο δηλώνει η Honda (+10,9 άλογα και 34 Nm, αντί των 9 αλόγων και 20 Nm ροπής). Αυτό που αναμένουν οι ειδικοί τώρα είναι οι μετρήσεις του ευρωπαϊκού μοντέλου, που φήμες αναφέρουν ότι η ισχύς του θα αγγίζει τα 330 άλογα. Αν η απόκλιση στην ισχύ θα είναι αντίστοιχη με το μοντέλο των Η.Π.Α., τότε θα μιλάμε για περισσότερα από 340 άλογα δύναμης!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.