Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό – Εργασίες βαριάς συντήρησης από το βράδυ

Από το βράδυ της Τρίτης (11/6) θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό. Δείτε τον λόγο σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αττική οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν από το βράδυ της Τρίτης (11/06) σε εισόδους και εξόδους της Αττικής Οδού. Πάμε να δούμε τι θα συμβεί πιο αναλυτικά, μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του αυτοκινητόδρομου!

Δείτε επίσης: Πρατήριο καυσίμων σφραγίστηκε από την ΑΑΔΕ – Διακοπή προμήθειας από όλες τις εταιρείες

1. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Φυλής (Κόμβος 6) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
– Να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα είτε από τον Κόμβο της Λ. Δημοκρατίας (Κόμβος 7), είτε από τον Κόμβο της Περιφερειακής Λ. Αιγάλεω (Κόμβος 5).
– Να κινηθούν ευθεία έως τον Κόμβο της Περιφερειακής Λ. Αιγάλεω (Κόμβος 5), μέσω του οποίου θα αναστρέψουν (ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης) και να κατευθυνθούν προς το Αεροδρόμιο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) μέχρι τον Κόμβο της Λ. Φυλής (Κόμβος 6), μέσω του οποίου θα εξέλθουν από την Αττική Οδό.


2. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από την Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον Κόμβο της Κάντζας με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και να κινηθούν ευθεία έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μεσογείων μέσω του οποίου, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, θα κάνουν αναστροφή για να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

3. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς την Κάντζα (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό την Κάντζα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν μέσω του Κόμβου 15 της Λ. Μαραθώνος (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο για να εξέλθουν στην έξοδο προς Κάντζα (Κόμβος 17).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.