Κύκνειο άσμα για την BMW i3 με επετειακή έκδοση

Τίτλοι τέλους με 18 αντίτυπα, όλα βαμμένα στο ίδιο χρώμα! Έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία, η παραγωγή του BMW i3 φτάνει στο τέλος της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW i3

Με μία εκδήλωση στην μονάδα BMW Welt στη Γερμανία, η βαυαρική εταιρεία “κλείνει” έναν κύκλο που ξεκίνησε το μακρινό 2013. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 13 BMW i3 παρατάχθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο. Είναι τα τελευταία αυτοκίνητα και σύντομα θα παραδοθούν στους πελάτες. Η γερμανική εταιρεία επέλεξε να έχουν την ίδια εμφάνιση, με το εξωτερικό χρώμα να ονομάζεται “Galvanic Gold” και να συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες.

To i3 ήταν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ευρείας παραγωγής των Βαυαρών και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που θα μείνει στην ιστορία τους, μαζί με τις ιδιαίτερα προηγμένες λύσεις και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της. Πωλήθηκε σε περισσότερες από 74 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σε πολλές αγορές, πέτυχε σημαντικά υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων από αυτό της BMW στα μοντέλα με συμβατικό σύστημα κίνησης.

Επίσης κατάφερε να προσελκύσει νέα target groups ξυπνώντας τους την επιθυμία για τα πολυτελή προϊόντα της BMW. Τα πρώτα χρόνια, πάνω από το 80% όλων των αγοραστών του BMW i3 ήταν νέοι πελάτες για το BMW Group.

Το τέλος της παραγωγής της i3 συνδέεται με το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στην ηλεκτροκίνηση για το εργοστάσιο της BMW στη Λειψία. Στο πλαίσιο μιας απρόσκοπτης μετάβασης, περισσότερα εξαρτήματα του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης (e-drive) θα κατασκευάζονται εκεί με άμεση ισχύ πέραν της παραγωγής μονάδων μπαταριών υψηλής τάσης που πραγματοποιείται ήδη από το Μάιο του 2021.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.