Kymco People One 125i με μειωμένη τιμή και άτοκα

Η Kymco παρουσιάζει μια νέα προσφορά για το People One 125i με μειωμένη τιμή αλλά και απόκτηση με άτοκο χρηματοδοτικό.

Βρείτε μας στο
kymco people one 125i cbs 2020 προσφορά

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας το People One 125i προσφέρεται πλέον με χαμηλότερη τιμή κατά 250 ευρώ, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από άτοκο διακανονισμό.Τα παραπάνω σημαίνουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε το προσιτό και οικονομικό scooter της Kymco στην τιμή των 2.095 ευρώ, έναντι αρχικής τιμής 2.345 ευρώ, με τον τρόπο αποπληρωμής να περιλαμβάνει προκαταβολή 20% και υπόλοιπη εξόφληση σε 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις με κάρτα.

Η ιστορία του People ξεκίνησε το 1998, όταν η Kymco παρουσίασε την 1η γενιά του μοντέλου. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 200.000 People έχουν πουληθεί στην Ευρώπη, κάτι που ανάγει το συγκεκριμένο μοντέλο ως ένα από τα best sellers της ταϊβανέζικης εταιρίας.

Το People One 125i είναι ένα μικρό σε διαστάσεις και ελαφρύ scooter με μεγάλους τροχούς. Το πρακτικό επίπεδο πάτωμα και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα το κάνουν ιδανικό στον καίριο τομέα της χρηστικότητας.

Η αναπαυτική σέλα με το χαμηλό ύψος και η προσεγμένη εργονομία στη θέση οδήγησης θα βολέψει αναβάτες κάθε αναστήματος, ενώ η μεταφορά συνεπιβάτη ή/και αντικειμένων γίνεται εύκολα χάρη στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και στη μεγάλη σχάρα με τις εργονομικές χειρολαβές.

Η τάπα του ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένη στην ποδιά και όχι κάτω από τη σέλα. Έτσι κατά τον ανεφοδιασμό δεν χρειάζεται να σηκώνεστε από τη σέλα.

Το μοτέρ των 125 κυβικών φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμός DIS (Drop Injection System), επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης. Το τετράχρονο μοτέρ αποδίδει 9,6 ίππους και χρειάζεται μόλις ένα λίτρο καυσίμου για να καλύψει απόσταση 45 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την Ταϊβανέζικη εταιρία.

Το People φέρει επίσης δύο δισκόφρενα με συνδυασμένη λειτουργία, κεντρικό αλλά και πλαϊνό σταντ, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, σχάρα, άγκιστρο στην ποδιά με τα τελευταία στοιχεία να αυξάνουν σημαντικά την πρακτικότητα του.

Οι επιλογές χρωμάτων είναι τρεις: μαύρο (Space Black), λευκό (Pearl White) και κόκκινο (Candy Red).

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr