Λ.Ε.Α.: «Ξήλωσε» πινακίδες και πάλι η Αστυνομία στην Αθηνών – Κορίνθου

Συνολικά βεβαιώθηκαν 226 παραβάσεις χρήσης Λ.Ε.Α. από την Τροχαίας Αττικής στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου. Δείτε ποιο πρόστιμο επιβλήθηκε στους παραβάτες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην προσπάθειά της να καταστήσει σαφές ότι η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) καθιστά αντικοινωνική συμπεριφορά, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους τιμωρώντας τους παραβάτες.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους, ας τελειώνουμε με τους εξυπνάκηδες της Λ.Ε.Α.

Πιο συγκεκριμένα, στις 4/7/2021 (ημέρα Κυριακή), η Τροχαία Αττικής προχώρησε στον εντοπισμό των οδηγών που κινούνταν στη Λ.Ε.Α. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου. Συνολικά βεβαιώθηκαν 226 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 180 μέσω Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών (κάμερες) και οι 46 κατά την πραγματοποίηση επιτόπιων τροχονομικών ελέγχων.

Η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης κατατάσσεται στις παραβάσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Η ποινή που προβλέπεται για τους παραβάτες είναι η επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για εξήντα ημέρες. Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι δεν επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο σε τέτοιου είδους παραβάσεις. Όσο για την χρήση της, είναι νόμιμη μόνο για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και οποιαδήποτε άλλη χρήση δεν επιτρέπεται. Είναι θέμα παιδείας!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ξεκαθαρίζει ότι οι στοχευμένοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.