Λαθραία καύσιμα: Έτσι τα διοχέτευε στην αγορά το πρατήριο καυσίμων (+video)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία το video που δείχνει πως το πρατήριο καυσίμων "έριχνε" στην αγορά λαθραία καύσιμα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λαθραία Καύσιμα

Δύο κρυφές, υπόγειες δεξαμενές εντόπισε την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 σε πρατήριο υγρών καυσίμων η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Η αμόλυβδη βενζίνη αποθηκευόταν εκεί και στη συνέχεια διοχετευόταν σε ανυποψίαστους καταναλωτές.

Πέρα από τις δύο κρυφές υπόγειες δεξαμενές με λαθραία καύσιμα, το συγκεκριμένο πρατήριο διατηρούσε ειδικό μηχανισμό παραβίασης του συστήματος εισροών και εκροών, με σκοπό την εξαγωγή των καυσίμων από αυτές και την πώλησή τους. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα (δύο ημεδαποί και αλλοδαπός) για τις, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, Οργάνωσης της Αγοράς Πετρελαιοειδών και Ανταγωνισμού, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καθώς και ιδιοκτήτρια βυτιοφόρου οχήματος.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε από κοινού με το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου σε προϊόντα που υπόκεινται σε ειδικό φόρο κατανάλωσης (Σ.Ε.Κ.), εντοπίστηκε βυτιοφόρο όχημα να εφοδιάζει με λαθραία καύσιμα, μέσω ειδικού ακροσωληνίου, που ήταν επιμελώς κρυμμένο στο έδαφος, τις δύο παράνομες υπόγειες δεξαμενές.

Παράλληλα, στον χώρο του πρατηρίου, βρέθηκε ειδικό τηλεχειριστήριο, μέσω του οποίου επιτυγχάνονταν η εναλλαγή μεταξύ των νόμιμων και παράνομων δεξαμενών που τροφοδοτούσαν τις αντλίες του πρατηρίου καθώς και υπολογιστής, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος και παρακολουθούσε τη διακίνηση καυσίμων από τις δυο παράνομες κρυφές υπόγειες δεξαμενές.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
14.800 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων,
76.120 ευρώ,
τηλεχειριστήριο-μπουτόν και usb stick,
σκληρός δίσκος,
ρελέ αυτοματισμού διπλό,
διακόπτης για ηλεκτρονικό πινάκα (μονό),
βυτιοφόρο όχημα,
μπλοκάκι σημειώσεων και 3 κινητά τηλέφωνα.

Συνδρομή στον έλεγχο παρείχαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (Δ.Ε.Δ.Α.Κ.), της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας και Μετρολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Λήφθηκαν τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία για να πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές ελεγκτικές επαληθεύσεις και να διαπιστωθεί η ποσότητα λαθραίων καυσίμων που διακινήθηκε εκτός συστήματος εισροών – εκροών, ενώ επιπλέον σφραγίστηκαν οι αντλίες του πρατηρίου.

Το τηλεχειριστήριο, το usb stick και ο σκληρός δίσκος θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.