Λιμανάκια: Μεγάλη συγκέντρωση στο Ribas – Τι έγινε όταν έφτασε η αστυνομία; (+video)

Μεγάλη συγκέντρωση στα Λιμανάκια που οργανώθηκε μέσω social media! Ωστόσο μόλις έφτασε η Ελληνική Αστυνομία... είχαν όλοι εξαφανιστεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λιμανάκια

Στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής και ιδίως στα Λιμανάκια, η Ελληνική Αστυνομία έχει δώσει έμφαση για την καταπολέμηση των αυτοσχέδιων αγώνων. Ωστόσο, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (30/8) δεν υπήρξε η παραμικρή παρουσία, όταν περίπου 600 άτομα βρέθηκαν στο γνωστό Ribas της Βάρκιζας. Μηχανές, κόντρες, πυροτεχνήματα… αλλά μόλις έφτασαν τα ΜΑΤ είχαν εξαφανιστεί άπαντες.

Όπως δημοσιεύθηκε σε αμέτρητα videos των social media, στο σημείο βρέθηκαν περίπου 600 άτομα, που έκαναν κόντρες. Άμεσα πολίτες και περαστικοί ενημέρωσαν τις Αρχές, ωστόσο μόλις εμφανίστηκε η Αστυνομία, με άνδρες των ΜΑΤ και της Άμεσης Δράσης… δεν υπήρχε κανείς στο σημείο. Επίσης δεν υπήρξε και κάποια ανακοίνωση από πλευράς της Αστυνομίας σχετικά με το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία, σε εβδομαδιαία βάση, γνωστοποιεί τις παραβάσεις που καταγράφονται σε αυτή την περιοχή. “Εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών”, αναφέρει σε κάθε σχετική ανακοίνωση.


Ενδεικτικά, την περασμένη εβδομάδα (21 έως 27 Αυγούστου) βεβαιώθηκαν 57 παραβάσεις στην περιοχή. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
-7 για υπερβολική ταχύτητα,
-3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
-1 για μη χρήση κράνους,
-1 για χρήση κινητών τηλεφώνων,
-1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και
-44 για λοιπές παραβάσεις.
Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 1 ζεύγος πινακίδων, 3 άδειες κυκλοφορίας, 5 άδειες ικανότητας οδήγησης, ενώ μεταφέρθηκαν 2 οχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.