Λύθηκε το μυστήριο: Αυτός είναι ο λόγος που τα αυτοκίνητα κοιμίζουν τα μωρά!

Όσοι είχατε ή έχετε μωρά θα έχετε παρατηρήσει πως στο αυτοκίνητο κοιμούνται εύκολα. Οι ερευνητές βρήκαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ας δούμε τι λένε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αν και δεν έχω παιδιά, έχω ακούσει πολλές φορές γονείς να λένε πως τα μωρά τους κοιμούνται στο αυτοκίνητο πανεύκολα. Μάλιστα πριν λίγο καιρό άκουσα έναν γονιό να λέει πως το έπαιρνε στο αυτοκίνητο να το κάνει βόλτα για να αποκοιμηθεί. Πλέον, οι επιστήμονες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το φαινόμενο και να το εξηγήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα της επιστημονικής κοινότητας για λογαριασμό της Citroen, 44% των γονιών έχει πάρει το μωρό στο αυτοκίνητο για να το πάει βόλτα και να αποκοιμηθεί και μάλιστα αυτό έχει γίνει με επιτυχία.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα μωρά να κοιμούνται στο αυτοκίνητο; Είναι το κούνημα του αυτοκινήτου, η αναπαυτική θέση στο παιδικό κάθισμα ή κάτι άλλο; Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές, τα νεογέννητα είναι υπερευαίσθητα στον “λευκό θόρυβο” (white noise) και αυτός είναι ο λόγος που κοιμούνται στο αυτοκίνητο.


Τι είναι όμως ο λευκός θόρυβος, τον οποίο μελετούν όλο και περισσότερο οι ερευνητές της ακοολογίας; Ο ήχος της βροχής, τα ραδιοκύματα, τα κύματα της θάλασσας ή ο ήχος από την ηλεκτρική σκούπα ή τον κινητήρα του αυτοκινήτου, είναι μερικά μόνο παραδείγματα που μπορούν να αναφερθούν. Με απλά λόγια, ο λευκός θόρυβος είναι ένας συνεχής ήχος που περιλαμβάνει κάθε συχνότητα, την οποία μπορεί να εντοπίσει το ανθρώπινο αυτί, σε υψηλούς και χαμηλούς τόνους. Ένας λευκός θόρυβος μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και το εύρος της ακοής, κυρίως μπλοκάροντας ή περιορίζοντας τον θόρυβο από τον έξω κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, οι ανεπιθύμητοι ήχοι παραμένουν έξω από το ακουστικό μας πεδίο.

Μάλιστα, πολλοί ερευνητές παρομοιάζουν τους λευκούς θορύβους με τον ήχο της ροής του αίματος μέσα στη μήτρα της γυναίκας. Αυτό λειτουργεί ως φυσικό νανούρισμα για τα μωρά, ειδικά τα νεογέννητα, και τα βοηθά να κοιμηθούν πιο εύκολα. Κάπως έτσι λοιπόν εξηγείται και το γιατί τα μωρά κοιμούνται εύκολα στο αυτοκίνητο, ειδικά αν είναι σε περιβάλλον αυτοκινητοδρόμου, με σταθερό ήχο από το μοτέρ και την κίνηση/κύληση του αυτοκινήτου.

Πιο κάτω ο ήχος που δημιούργησαν οι επιστήμονες της Nisssan για να κοιμίσετε το μωρό σας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]