Μάχη στην ευθεία με πανίσχυρα SUV της αγοράς (+video)

Με επιδόσεις που θυμίζουν supercar! Μερικά από τα πιο ισχυρά SUV της αγοράς στην ίδια ευθεία, ανάμεσά τους και ένα ηλεκτρικό με 1.020 ίππους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
suv

Τα μεγάλα SUV στις κορυφαίες εκδόσεις τους έχουν αποδείξει πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα supercar σε επιτάχυνση. Αυτή τη φορά, το “carwow” συγκέντρωσε πέντε κορυφαίες έκδοσης, ανάμεσά τους και ένα ηλεκτρικό, το οποίο θα αποδειχθεί πολύ “σκληρός” αντίπαλος.

Video: Τετρακίνητη μάχη – quattro, Haldex ή ηλεκτρική;

Ξεκινάμε με την BMW X5M, την κορυφαία έκδοση του μεγάλου SUV, η οποία τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λτ. Αποδίδει 625 ίππους και 750 Nm ροπής. Όσο για το βάρος της, αυτό αγγίζει τα 2.410 κιλά. Συνεχίζουμε με την Porsche Cayenne Turbo GT, η οποία έχει επίσης twin-turbo V8 κινητήρα με χωρητικότητα 4,0 λτ. Αποδίδει 640 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ το βάρος της είναι μειωμένο στα 2.200 κιλά.

Αφήνουμε τα γερμανικά μοντέλα και πάμε στον εκπρόσωπο της “ιταλικής σχολής” που ακούει στο όνομα Lamborghini Urus Performante. Αποδίδει 666 ίππους και 850 Nm ροπής από έναν twin-turbo V8 κινητήρας 4,0 λτ., ενώ το βάρος της αγγίζει τα 2.150 κιλά, καθιστώντας την ως το ελαφρύτερο αυτοκίνητο της σύγκρισης. Όσο για την Mercedes-AMG GLE 63 S, το γερμανικό μοντέλο αποδίδει 612 ίππους και 850 Nm ροπής, με το βάρος να φτάνει τα 2.400 κιλά.

Για το τέλος αφήσαμε το ισχυρότερο και το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Το Tesla Model X Plaid αποδίδει 1.020 ίππους και 1.020 Nm ροπής, ενώ το βάρος του φτάνει τα 2.500 κιλά. Ακολουθεί το σχετικό video με την στιγμή της εκκίνησης των αυτοκινήτων να βρίσκεται στο στιγμιότυπο 7.00.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.