Μάχη στην ίδια ευθεία: Lamborghini Aventador SVJ Vs Kia EV6 GT (+video)

Ατμοσφαιρικός V12 απέναντι στην ηλεκτροκίνηση! Θα καταφέρει το Kia EV6 GT να σταθεί απέναντι στην κορυφαία Lamborghini Aventador SVJ;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
lamborghini Aventador SVJ

Φτάσαμε σε αυτή την εποχή, όπου ένα μοντέλο της Kia μπορεί να σταθεί απέναντι σε ένα εξωτικό supercar σαν την Lamborghini Aventador SVJ. Αυτή τη φορά, θα δούμε μία νέα σύγκριση του “carwow”, η οποία αφορά σε δύο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα που τα συνδέει μόνο ένα κοινό στοιχείο, η τρομακτική επιτάχυνση.

Από τη μία πλευρά, λοιπόν, έχουμε το Kia EV6 GT. To εν λόγω μοντέλο φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 585 ίππους και 740 Nm ροπής. Κάπως έτσι, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3,5 δλ., παρά το βάρος των 2.125 κιλών, και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 261 χλμ./ώρα.

Ένας άλλος “κόσμος” αποτελεί πηγή τροφοδοσίας της Lamborghini Aventador SVJ, ένας κόσμος που σίγουρα είναι πιο “ηχηρός”. Πρόκειται για έναν ατμοσφαιρικό V12 χωρητικότητας 6,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 770 ίππους και 720 Nm. Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,8 δλ. και το βάρος φτάνει τα 1.525 κιλά.


“Guest” εμφάνιση για να “βάλει” ακόμα πιο δύσκολα στην Lamborghini κάνει και το Audi RS e-Tron GT, ένα ακόμα πιο ισχυρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποδίδει 646 ίππους και 830 Nm. Αποτέλεσμα είναι να φτάνει στα 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 2,5 δευτερολέπτων. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “carwow”.

Πηγή: carwow.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.