Μάχη στους 1.000+ ίππους – Bugatti Chiron αντιμέτωπη με βελτιωμένες BMW (+video)

Από τη μία πλευρά η Bugatti Chiron των 1.600 ίππων και από την άλλη βελτιωμένες BMW στους 1.000 ίππους. Υπάρχει ελπίδα για τους Βαυαρούς;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bugatti Chiron

Τα βελτιωμένα αυτοκίνητα έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν ίδιας ισχύος εργοστασιακές κατασκευές. Αυτή τη φορά, τα βαυαρικά μοντέλα που θα δούμε, καλούνται να αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Bugatti Chiron των 1.600 ίππων. Πάμε να δούμε στο video του carwow τι θα συμβεί.

Πριν όμως, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων, ξεκινώντας ασφαλώς από την πιο ισχυρή της παρέας που δεν είναι άλλη από την Bugatti. Το γαλλικό hypercar εξοπλίζεται με W16 quad-turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 1.600 ίππους και ίδιας τιμής ροπή. Το δε βάρος της φτάνει στα 1.995 κιλά.

Στο απέναντι στρατόπεδο βρίσκεται η BMW M4, η οποία τροφοδοτείται από τον γνωστό εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα. Στην προκειμένη περίπτωση, η ισχύς αγγίζει τους 1.000 ίππους και το βάρος φτάνει τα 1.665 κιλά. Υπάρχει δηλαδή ένα πλεονέκτημα της τάξης των 300 κιλών.


Παρόμοια χαρακτηριστικά έχει και η BMW M5 με τον σαφώς μεγαλύτερο κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λτ. Αποδίδει επίσης 1.000 ίππους και 1.200 Nm ροπής. Όσο για το βάρος της, αυτό φτάνει τα 1.865 κιλά. Πάμε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη. Επειδή το video είναι σχετικά μεγάλο, μπορείτε να ξεκινήσετε από το στιγμιότυπο 6.00.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.