Με 30 τόνους λαθραία βενζίνη συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Τριάντα τόνους λαθραίας βενζίνης, έτοιμα να διοχετευθούν στην ελληνική αγορά! Δείτε που συνελήφθησαν οι δράστες και πόσα είναι τα διαφυγόντα κέρδη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λαθραία βενζίνη

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, στα πλαίσια καταπολέμηση της λαθραίας διακίνησης προϊόντων, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς με 30 τόνους λαθραίας βενζίνης.

ΕΛ.ΑΣ.: Σαρωτικοί έλεγχοι στην Αττική με 467 παραβάσεις σε μόλις 8 ώρες

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε ρυμουλκό φορτηγό. Ο έλεγχος έγινε στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και στο όχημα επέβαιναν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στη λαθρεμπορία υγρών καυσίμων από τη Βουλγαρία στη Χώρα μας.

Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο ρυμουλκούμενο 30 πλαστικές δεξαμενές, οι οποίες περιείχαν 30 τόνους βενζίνης. Μάλιστα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ανάμεσα στο υπόλοιπο εμπόρευμα (σιτηρά). Οι δράστες εισήγαγαν από τη Βουλγαρία την ποσότητα αδασμολόγητης βενζίνης προκειμένου να την διοχετεύσουν στην εσωτερική αγορά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως δεδομένου ότι δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, υπολογίζεται ότι οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί ξεπερνούν τα 30.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: www.astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.